Rochie ca cea mai buna (peste 40 Edition): Julianne Moore

Posted on Category:category Leave a comment

Spune-le prietenilor

Tweet.

Pin.

Reddit

Buzunar

Aceasta publica poate consta din link-uri afiliate. Consultați Politica noastră de confidențialitate.

Mă duc să-l declare: fiind de sex feminin precum și peste 40 de ideală acum este minunat. Am depășit că ciudat conștiința de sine, stilul meu personal este ceea ce este (ia-o sau lăsați-l), precum și există o mulțime de uimitoare, puternice precum femeile inspiratoare vârsta mea în jurul valorii. Situația la punctul: revista InStyle a publicat listarea sa din cele 50 de femei cele mai elegante din 2016 – precum și cinci din top șase ponturi sunt 40 cat si mai in varsta.

Julianne Moore, Cate Blanchett, Jennifer Lopez, Diane Kruger precum Gwyneth Paltrow a câștigat toate „cele mai elegante“ onoruri în acest an pentru stilul lor covorul rosu uimitoare. Totuși, aceste doamne fermecătoare păstrează simțul lor de moda pe mare viteză 24/7 – cu aspect de zi cu zi șic că fashioniste buget, chiar poate rock. să mi se alăture într-o serie de posturi pentru a evidenția ansambluri memorabile ocazionale din aceste femei, precum și cota de modul în care puteți obține același aspect exact pentru mai puțin.

pictograma de astăzi supra-40 stil este Julianne Moore. La 55 de ani, Moore a fost pe scena care acționează având în vedere că anii ’80 precum și a înfrumusețat o mulțime de covoare roșii. Ei arata cel mai bine formale includ lungi, colorate, halate solide elegante de la nume precum Tom Ford precum Giorgio Armani. În zilele ocazionale, deși, Moore lovituri în blugi skinny precum și Tees. aici sunt două pare simplu să lucreze în propria garderoba ta.

Stilul de aeroport Julianne Moore

Aspectul mai puțin

Ansamblul terminalului de zbor Julianne este atât de fantastic, deoarece simplu de a pune împreună. Cel mai probabil, au deja un tricou cu dungi tee, blugi skinny, dar si cizme negre glezna în dulap. se adaugă în textura cu o jachetă din blană faux precum și o geantă masivă (și incredibil de funcționale), precum și te pironindu acest aspect tine. Dacă doriți să tonul în jos jacheta imens cu blană, încercați o blana buclat faux vesta în loc!

Faux Blana Jacheta $ 79.99 dolari, H & M
Femei cot maneca lenjerie Tee, $ 17.99, Target
Mavi Jeans Serena Dark Super, $ 59.99, 18
Femei A2 Prin Aerosole Strole De-a lungul papuceii, $ 43.99, Target
CalPak Zanny, $ 60.95, Shoebuy

Julianne Moore Stil stradă

Aspectul mai puțin

Crucial pentru acest costum este tricoul ideal pentru tee. Va trebui să încercați câteva înainte de a descoperi echilibrul dintre materiale precum și în formă; tee lui Moore este extrem de ușor, precum și încape bine, fără să se uite la fel de bine bărbătesc. (Bărbățel-ul Hanes T nu va face chiar aici, din păcate.) Am descoperit o alegere excelentă la ASOS, cu toate acestea Target, JCPenney precum și a altor comercianți cu amănuntul plan de buget va avea ponturi mari, de asemenea.

Scala Panama Bow Band Fedora Hat, $ 12.99 (la vânzare), JCPenney
Vero Moda rotund Neck Jersey T-Shirt, $ 11.50, ASOS
Bobeau Ponte Glezna Pant, $ 29.97 pot, NordstromRack
Foarte lung Sterling Silver colier, $ 29.90, Etsy
Birkenstock Gizeh N Deschideți Pentru Sintetic Thong Sandal, $ 25.99, Walmart

Gata să meargă pe străzi în stil Julianne Moore? Mi-ar plăcea să văd aspectul dvs. pe Instagram!

Vă rugăm să lăsați acest câmp de buget golget de câmp Fashionista în căsuța de e-mail!
E-mail *

Verificați dosarul Inbox sau spam pentru a verifica abonamentul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *