Jennifer Lawrence Stil pe covorul roșu (pentru mai puțin)

Posted on Categories:Uncategorized Leave a comment

Tweet.

Pin.

Reddit

Buzunar

Această publică poate consta din legături afiliate. Consultați Politica noastră de confidențialitate.

Probabil una dintre cele mai descendente actrițe de la Hollywood ideal acum, Jennifer Lawrence este în prezent de primăvară a listei noastre de zdrobire a femeii. Cu unele filme excelente, precum și șir de victorii de atribuire sub centura ei, Lawrence este un pro când vine vorba de navigarea covorului roșu în stil. Am rotunjit unele dintre cele mai bune premii ale lui Jen, se uită împreună cu unele opțiuni prietenoase cu pungă pentru a-și lua stilul.

White Prom Rochie.

Asos Debutante MIDI rochie, $ 76, ASOS

JLAW păstrează lucrurile casual în blugi, precum și cizme de gleznă atunci când este off-datorie, cu toate acestea nu este înspăimântată să meargă pe flirt, precum și să-i promoveze cele mai recente filme. Această rochie de bal de culoare albă arată, cât și talia ei mică, precum și arată clasic pentru a porni. Rețineți exact cum perechează înapoi accesoriile. Lawrence a ales tocurile metalice de bază, precum și sacul de ambreiaj coordonator, care permite interesului să rămână ferm pe rochia ei de așteptare.

Red Tux Rochie.

Blazer de Glory Tux Romper, $ 68, Nasty Gal

Jennifer tinde să meargă pentru lungimea podelei, precum și pentru mini-rochii, totuși ea amestecă uneori lucrurile cu o hemină mai scurtă. O rochie TUX personalizată, structurată, face ca o alegere sexy, cât și pentru Sassy, ​​pentru ocazii de seară. Culoarea roșie este incredibil de atrăgătoare, în timp ce gâtul plonjor pompează factorul acer. Întoarceți capetele prin purtarea acestui număr roșu cu părul din spate, precum și o buză roșie îndrăzneață.

Rochie de panou negru negru

Dantelă rochie de bal, 94 dolari, ASOS

Rochia neagră poate fi o alegere previzibilă pentru ocaziile de îmbrăcăminte, totuși Jennifer știe că este un tradițional pentru un motiv. Slimming, avansat, precum și elegant elegant, un LBD este o alegere neplăcută care nu va întâlni niciodată. Fusta flaconului pe opțiunea lui Jen este distractivă și tinerească, în timp ce detaliile gâtului pură adaugă un indiciu de sexitate.

METALIC CUT-OUT MAXI

Mașină de maxi maky redusă, $ 59.50, Missguided

O rochie cu lungimea podelei nu este necesară pentru a fi conservatoare. Această rochie de maxi metalice cu detalierea în jurul taliei este o metodă amuzantă pentru a arăta o piele mică. O fustă minoră flacărătoare, ajutând la echilibrarea proporțiilor. Păstrați accesoriile dvs. în partea de bază atunci când mergeți cu totul cu o culoare strălucitoare.

Machiajul

Gustul impecabil în haine este un lucru, totuși JLAW este întotdeauna pus împreună cap-to-toe. Evitarea este în mod obișnuit machiajul ochilor. Shadowed, precum și cu ochii pisici, ochii lui Jennifer tind să fie ascuțiți, cât și sexy, totuși nu sunt supra-făcute. Câțiva ani în urmă, Glamour a făcut într-adevăr o evaluare a ochiului Smokey al lui Lawrence – aruncați o privire, deoarece poate influența un aspect nou al tău.

Vă rugăm să lăsați acest câmp de buget golget de câmp Fashionista în căsuța de e-mail!
E-mail *

Verificați dosarul Inbox sau spam pentru a verifica abonamentul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *