Cum să purtați un colier de declarație

Posted on Category:category Leave a comment

Tweet.

Pin.

Reddit

Buzunar

Care este cea mai bună metodă de a adăuga un anumit pumn la un alt costum așa-așa? Cu un colier de declarație sexy, desigur! Cu toate acestea, vă puteți întreba exact cum să trageți bucăți mari, îndrăznețe, precum și extravagante, fără a arăta ca femeia Gaga. Primarul crucial este de a păstra restul costumului dvs. oarecimp, cu toate acestea, există mult mai mult decât atât. Din fericire, suntem aici pentru a vă sugera exact cum să purtăm un colier de declarație.

Cum să purtați un colier de declarație

Purtați părul în sus.

Purtați-vă părul în sus, astfel încât să nu se confrunte cu colierul declarației. La urma urmei, vrei piesa să strălucească. Bineînțeles, nu este nici o încălcare pentru a vă purta părul în jos cu un colier îndrăzneț, totuși ne place să lăsăm stadiul central al lui Bauble.

Nu mergeți imens de două ori.

Amintiți-vă exact cum am spus că vrem să prevenim acea femeie Costum asemănător cu Gaga, când purtați un colier de declarație? Whitney Port este un exemplu excelent de cineva care nu a respectat acest sfat.

Pe cont propriu, acel colier roci. Rochia de la sine, în timp ce riscantă, este absolut înaltă. Cu toate acestea, împreună? E un fel de rănire a ochilor noștri. Stick la o piesă deasupra supra-the-top, vă rog.

Se potrivesc.

Joacă Matchy-Matchy. Declarația dvs. Colier nu trebuie să fie o culoare strălucitoare, în contrast cu o rochie de bază. Potrivirea declarațiului dvs. Colier până la restul costumului dvs. creează o linie lungă, precum și vă oferă o iveală o adâncime.

Ne iubim exact cum Ginnifer Goodwin și-a păstrat întregul costum în aceeași familie de culoare portocalie-maro. Pe lângă colier, mai degrabă face mai degrabă o declarație, nu ați spune?

Nu mergeți peste bord.

Kat Graham’s Kinda Creepy Departament Colier se pierde absolut printre pliurile rochiei ei. Se va întâmpla exact același lucru dacă purtați alte bijuterii gigantice sau o rochie cu un model nebun.

Lăsați-vă colierul îndrăzneț să radieze, precum și veți face cea mai mare declarație a tuturor.

Purtați strălucirea luminoasă.

Albastrul turcoaz este o culoare complementară la purpuriu, astfel încât Carmen iese în evidență în acest ansamblu (plus albastrul se potrivește cu ochii ei remarcabili). Nu fiți înspăimântați să împerecheați culori strălucitoare cu alte culori strălucitoare pentru a vă face popularea popului.

Vă rugăm să lăsați acest câmp de buget golget de câmp Fashionista în căsuța de e-mail!
E-mail *

Verificați dosarul Inbox sau spam pentru a verifica abonamentul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *