7 Metode pentru a stila pantaloni harem perfect

Posted on Categories:Uncategorized Leave a comment

pantaloni harem au originea în Persia, în jurul secolului al XVI -lea. Lumea a ajuns să înțeleagă despre acest stil specific de pantaloni cu dansatori exotici de burtă din Orientul Mijlociu, care îl foloseau adesea în timpul spectacolelor lor. Pantalonii harem au o formă liberă, cu adunarea materialelor la glezne pentru a tipa o structură de încărcare. Acești pantaloni s -au încântat, precum și succesul cu lumea modei. A sfârșit prin a fi mult mai mult o declarație de modă decât un semn de rebelitate, pantalonii harem sunt un semn al unui spirit liber, unul care nu este legat de idealurile societății.
Iată exact cum să porți harems în cel mai bun mod
Oamenii par să le placă fie pantalonii harem pentru confortul, precum și stilul de relaxare pe care îl are de oferit, sau nu -l displace atât pentru formarea sa, cât și pentru volumitate. Dacă aparții primei categorii, atunci acest scurt articol va fi practic în ghidarea exact a modului de a -ți modela pantalonii harem cu tricouri pentru a produce un aspect combinat.
[Citește și: Exact cum să tai un tricou]

În timp ce vă puteți purta pantalonii harem cu destul de mult, de la tricouri până la pulovere, precum și camisole, tricourile de ras-back sunt o opțiune deosebit de excelentă, deoarece sunt concepute pe aceleași linii ca și pantalonii harem-cu confort ca punctul focal .
1. Harem cu tee Razorback
Puteți purta pantalonii de harem cu un tricou împletit Racerback (cum ar fi cel arătat în imaginea de mai jos), precum și să vă puneți părul într-un chiflă pentru a arăta spatele.

Sau exact ce zici de acest tee Spiderweb Racerback? Nu ar arăta foarte grozav cu pantaloni de harem din piele neagră? Le puteți purta pentru o noapte din clubbing.

Există atât de numeroase alegeri, precum și aspect, încât puteți produce cu RacerBacktees, precum și pantaloni de harem. Puteți integra pantaloni harem imprimați puternici cu Racerbacktees colorate neutre (nuanțe de gri, negru, precum și alb) pentru a păstra aspectul casual.
[SC: Mediad]

2. Harem cu geacă de piele
Un tricou ușor cu o geacă de piele deasupra este o zi relaxată într-o ținută, arătând avansată, precum și la modă, toate simultan. O pereche la modă de sandale sau pene va totaliza aspectul în echipă. După cum știm cu toții, o geacă de piele adaugă oomph la orice tip de stil care se aplică și în acest stil.

4. Harem în stil de stradă
Stilul de stradă este un lucru pe care toți ne place să -l înecați pentru că nu există nimic la fel de confortabil, dar și la modă. Ce blat să purtați cu pantaloni harem? Așadar, alegeți un tee exact aceeași culoare ca și pantalonii dvs. harem, precum și potriviți -l cu o geacă contrastantă care va fi stabilită în cel mai bun stil.

Unde să porți haremurile elegante
Fii în plus confortabil la o întâlnire, în haremuri, în loc de rochia de negru puțin de care ești atât de atent. Harems pot fi utilizate oriunde, numiți evenimentul, precum și harems au un serviciu pentru stilul dvs. de modă.
Să vedem câteva locații în care haremurile îl balansează.
5. Harem într -o zi de plajă
Deci, o zi de plajă necesită și pantaloni harem. Un top cu mâneci practic cu mâneci pufoase necesită cea mai bună împerechere cu haremuri, deoarece chiar se dovedește a evita un bronz pe brațele noastre. Cei mai buni încălțăminte, fie că sunt apartamente sau pompe, ar fi ținuta ideală excelentă pentru a ieși într -o zi însorită, precum și pentru a accepta partea ta de plajă.

6. Harem în sezonul de iarnă rece rece
Deci, sezonul de iarnă necesită jachete, precum și pulovere, indiferent de cald de la distanță. Deci, exact cum ați folosi pantalonii harem în avantajul dvs. aici? Harem cu un tee, împerecheat cu un sacou din denim la modă face trucul. Asigurați -vă că tee -ul contrastează cu haremul Pant, în cumpărare pentru a arăta prim.

7. Harem la clasa ta de dans
Acei pantaloni de harem pe care i -ați cumpărat de când arătau atât de distincte, cât și de swagger? Încă nu puteți să le împerecheze sau să le poarte într -o zi? Deci, de ce nu le purtați la acea clasă de dans la care doriți să participați întotdeauna? Împerechează acești pantaloni harem plini de swag cu un tricou relaxat, precum și aspectul de dans.
Indiferent dacă te -ai aruncat sau nu în tee depinde de lungimea tee -ului, precum și de lungimea pantalonilor harem. Alegeți -vă instinctul, precum și orice simțiți arată bine. Nu există anumite dos, precum și nu se referă la utilizarea pantalonilor harem.
Așa că mergeți mai departe, precum și încercați această combinație de pantaloni harem cu diverse stiluri pe evenimente nelimitate, precum și anotimpuri. Puteți adăuga chiar și un blazer și eșarfă pentru a face un aspect stratificat.

Iată câteva stele care au folosit pantaloni harem. Cine crezi că a bătut aspectul la fel de bine ca și cine pare incomod în el?
Imagini Sursa: Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *