Vă mulțumesc, William Gibson

Posted on Categories:Uncategorized Leave a comment

Sunt destul de sigur că există o condiție mentală a recunoscut în cazul în care bolnavul crede că el sau ea este într-adevăr un personaj fictiv, care trăiesc într-un roman, precum și sub rezerva toanelor autorului. Nu pot descoperi numele de ea, cu toate că în timp ce caută – nici un efort studiu de cercetare este vreodată cu adevărat în zadar – am făcut la rândul său, (foarte enervante) Sindromul Cotard. (Și crede despre revers, oamenii care cred că sunt autentice, dar se dovedesc a fi personaje fictive, mi-a amintit de una dintre povestirile mele preferate SF, „Tu ești alta.“)

Dar oricum. Ultima marți după-amiază am ajuns la concluzia că nu sunt (de fapt) o persoană reală, cu toate acestea un personaj dintr-un roman William Gibson.

Am venit la această realizare în timp ce citesc Istoria Zero. Am fost așezat pe un plan, en calea spre un seminar „Big Data“, care au fost dintr-o dată actualizat la prima clasă (!!), citiți cartea pe meu (fetișizarea Apple a – extrem de Gibson) iPad (!). Aș descărcat la intrarea în ultimul minut, când am descoperit disponibile nu a fost Wi-Fi în avion. Am fost folosind un nou fusta. Era camuflaj digitale albastru, precum și l-am făcut eu. (Gibson suficient pentru tine încă?)

Era noua fusta care mi-a dat pontul la statutul meu ireal. camo precum și îmbinarea forțelor armate, precum moda strazii este – eu nu știu, nu este cu adevărat o temă, cu toate acestea, probabil, o temă – în istoria Zero cât și acolo am fost, profund cufundat în carte, atunci când am mutat în locul meu, se uită în jos la ea, precum și a dat seama că nu am fost o persoană reală, cu toate acestea doar un caracter Gibsonesque.

Vreau să spun – într-adevăr. uita-te la probele. personajele lui Gibson sunt post-moda: acestea sunt definite prin a fi post-moda. uneori parcelele sunt conduse de procesul de a găsi ceea ce înseamnă a fi post-moda precum și post-branduri (dar niciodată post-stil). Sunt incredibil de pretentios (bine, incredibil de pretentios, comparativ cu cei care nu sunt caractere Gibson) cu privire la ceea ce poartă. Ei au uniforme autoimpus; le place logo-uri. (Eu fac propriile mele haine, în parte, din moment ce imi place logo-uri.) Sunt consumate cu branduri iconice specifice. Ei Scout pentru produsele întrerupte lung pe eBay.

personajele lui Gibson au locuri de muncă ridicole. (De asemenea, am un loc de muncă ridicol.)

personajele lui Gibson, în cazul în care nu nativi digitali, sunt, de obicei imigranți digitale, care trăiesc un fel de existență amurg între pe internet, precum și off. (Cum ne interacționând chiar acum?) Sigur că sunt reale? videoclipuri cu mine ar putea fi falsificate, aceste posturi blog produse de unele AI obosit, tot felul de urme inserate stocastic adânc în acele straturi ale Web-ului, care se transformă rapid în turbă digitală …

Ai crede că aș fi deranjat de acest lucru, cu toate acestea eu sunt cu adevărat bine cu ea (ca un personaj Gibson ar fi, după FreakOut preliminară). Adică, ar putea fi mai rău: aș putea fi un personaj dintr-un roman maro Dan, dreapta, sau într-o carte cu „Shopaholic“ în titlu? precum și cărțile lui Gibson face în principal, au finaluri fericite sau fericit-ish, la urma urmei.

(Straniu, obsesiile mele de ramură a început în 1983-4, chiar în jurul timpul Neuromancer a fost publicat. Atunci am descoperit pentru a coase la fel de bine ca și, de asemenea, atunci când am ajuns să fie fixat pe mocasini cenți, la prima Weejuns traditionale Bass.)

Nu au finalizat istoria Zero încă, cu toate acestea eu sunt foarte aproape de final, precum și acolo nu este cu adevărat timp pentru mine să-și facă apariția în fața deznodămîntul. probabil în cartea următoare … caut cu adevărat înainte de a satisface Bigend. Sper că încă folosind acel costum albastru.

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook

Ca aceasta:
Ca încărcarea …

Legate de

Deschidere Duro Roundup (cu non-bonus whining!) 26 septembrie 2006
Nu, Luke. Sunt Duro ta … 25 februarie 2007
Gulerat! 29 septembrie 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *