SHEAR GENIUS: Cele mai bune cinci produse de coafură

Posted on Category:category Leave a comment

Tweet.

Pin.

Reddit

Buzunar

Alegerea produsului ideal de stil de coafură are absolut un mic studiu și eroare. Adesea durează luni pentru a obține atârnarea acelor role fierbinți sau doar pentru a decide pe un brand preferat. De asemenea, trebuie să vă gândiți la tipul de păr, sănătatea părului și preferința stilului personal. Oh, și am menționat că vremea joacă un mare parte în stilul de păr?

Acest post poate consta din legături afiliate. Consultați Politica noastră de confidențialitate.

Aceste zile, celebrități și alte icoane de modă înlocuiesc aspectul aplatizor din ultimul deceniu cu părul care are mișcare și arată lucios și sănătos. Pentru a realiza acest aspect, am adunat cinci produse de coafură excelente pentru a vă arăta. Și sunt cel mai bine dacă vrei să încerci ceva nou fără a încălca banca, având în vedere că toate sunt sub 20 de dolari și cele mai multe sunt sub 10 $.

Cele mai bune, produse de coafură la prețuri accesibile

1. Garnier Fructis Style Curl Construct Mousse

De ce este minunat: cu o tona de tendințe noi de păr (șampon uscat pe oricine), este ușor să uitați vechi favorite ca Mousese. Aceasta este minunată, deoarece stimulează buclele și elimină în același timp Frizzzz. Este, de asemenea, sub 5 dolari și durează câteva luni.

Unde să-l obțineți: 4.29 dolari de la drogstore.com

2. esențele pe bază de plante mi-au pus gel de pulverizare

De ce este minunat: un cuvânt de bază – “Spray”. Au dispărut zilele de stoarcere a gelului lipicios în mâinile voastre și încercând să facă ceva din capul patului tău. Acest lucru poate conține toată puterea gelului fără mizerie. Doar pulverizați-l pe părul dvs. și folosiți-vă mâinile pentru ao ajuta să o formați în stilul dorit pentru această zi.

Unde să-l obțineți: 8.63 dolari de la Amazon

3. SCUNLI Nu atri alunecare Bobby Pins

De ce este minunat: cu toate instrumentele și tehnologia remarcabilă acolo, credeți că Bobby Pins nu ar face tăierea “5 cel mai bun”. Dar, încercați să vă stiați părul fără ele. Aceste pietre mici se ascund în părul tău, tucking, fixare și permițându-vă coafurii să dureze pe tot parcursul zilei.

Unde să obțineți: 3.99 dolari de la Amazon

4. CONAIR HEAD HET HOT Perie

De ce este minunat: oricând am auzit că un produs nou ne poate salva timp, dorim instantaneu să știm mai mult despre asta. Această perie specială este un câștigător. Funcționează ca o perie rotundă obișnuită, cu excepția că este încălzită. Deci, puteți să vă bucurați și să vă lăsați să vă lăsați să vă lăsați să dormiți în coadă în același timp.

Unde să obțineți: 18,99 dolari pe Amazon

5. Conair Mega automenținere Tavaluguri

De ce este minunat: punerea căldurii pe părul dvs. în fiecare zi nu este într-adevăr ideală pentru sănătatea părului, motiv pentru care iubim aceste clanuri mari mari. Ei se rostogolească în părul și nu au nevoie de nici un ace sau clipuri pentru a le ține în. Mânca micul dejun în ele. Treziți-vă colegii de cameră. Apoi, după o oră sau cam asa ceva, pulverizează cu fixativ și scoate-le înainte de a merge la locul de muncă. Vei iubi val naturale pe care le creează în părul tău.

În cazul în care să-l: $ 8.99 pe Amazon

Vă rugăm să lăsați acest câmp Guvernaget Buget Fashionista în căsuța de e-mail!
E-mail *

Verificați dosarul Inbox sau spam pentru a confirma abonamentul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *