DIY: Rame foto de mozaic

Posted on Category:category Leave a comment

Tweet.

Pin.

Reddit

Buzunar

Această publică poate include legături afiliate. Consultați Politica noastră de confidențialitate.

Deoarece blues profund se presupune că aspectul în acest an, obțineți inovatoare prin încorporarea acestora în meserii dvs. Pearul fantezist (care nu mai este acum) utilizat pentru a oferi cadre foto mozaic pentru 42 de dolari. Sau puteți face propria dvs. Este o metodă fantastică de a reprograma, precum și reciclatul deteriorat China.

Cum se face rame foto mozaic

Veți avea nevoie să vă adunați împreună China deteriorată. Sau, dacă nu vă rupeți niciodată China (Lucky You), mergeți la o piață de purici, vânzări de garaj sau vânzare imobiliară, precum și a obține plăci din China la prețuri ieftine. Apoi le-ați bătut în bucăți mici. Te va ajuta cu această ambarcațiune, precum și cu terapeutic de boot.

De asemenea, aveți nevoie de un cadru foto ieftin din lemn. Selectați unul fără caneluri sau desene. De asemenea, obțineți-vă niște vopsea, grund, lipici fierbinte, grout, precum și șmirghel.

Nisip ușor pe cadru, amintindu-vă să eliminați geamul, precum și înapoi din faimă.
Dacă nu plănuiți să acoperiți întregul cadru, primiți-l și vopsea-l. Cu toate acestea, puteți sări peste acest pas dacă intenționați să acoperiți întregul cadru.
Apoi, luați bucățile din China, precum și lipiți-le în cadru, asigurându-vă că se potrivesc împreună ca un puzzle. Acoperă întregul cadru, inclusiv părțile laterale.
Lăsați adezivul să se usuce. apoi gout.

Odată ce ați primit metoda în jos, încercați la o scară mai mare, precum și faceți o masă.

Vă rugăm să lăsați acest câmp de buget golget de câmp Fashionista în căsuța de e-mail!
E-mail *

Verificați dosarul Inbox sau spam pentru a verifica abonamentul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *