Rochia unui tricou zi!

Posted on Categories:Uncategorized Leave a comment

Este aici!

Unele fapte:

– Sunt 15 dolari. Transportul (în SUA) este de 5,50 USD. – Sunt făcute de Melanie la grupul de papagali, o afacere mică, deținută de mame. – Am terminat opțiunea pentru îmbrăcămintea americană (# 2102) tees. (Și da, știm că există o mulțime de probleme cu AA. Noi înțelegem absolut dacă nu vă face să nu doriți să obțineți unul.) – Dimensiunea este: M (B 32-34), L (B 36-38) , XL (B 40-42) și 2xl (B 44-46). Dacă cădeți în afara domeniului de dimensiuni, îmi pare foarte rău. Când facem cămăși pentru bărbați sau copii, poate că vor lucra. – Nu am făcut Totebags sau Magneți sau autocolante, butoane / insigne sau despre toate sugestiile bune și poate că le vom face în curând … – Da, le puteți face expediate la nivel internațional! (Email Melanie prin site-ul ei pentru detalii.)

Faceți clic pe imagine pentru a vizita magazinul.

Știu că e un tricou, și nu o rochie. Dacă ar exista o modalitate de a face o rochie oficială de o zi rochii fără a face acest lucru cu normă întreagă, aș face-o, îți promit. Și nu este tesatura, deși sper să am o îmbrăcăminte de o zi (făcută prin Spoonflower) cândva în această vară. (Am avut o discuție despre toate aceste lucruri când am abordat pentru prima dată ideea tricourilor.)

Dacă sunteți în mod constituțional opus tricourilor, îmbrăcămintei americane, culorilor roz, bumbacului ca fibră sau obțineți lucruri prostești într-o recesiune, vă rog – pentru ambele exemplare “- nu obțineți unul. (Cumpărați o bandă de măsurare. Este * util *.)

Dacă doriți să vă faceți cămașa ta, spuneți-mi și voi vedea despre obținerea logo-ului într-un format potrivit pentru imprimarea de fier sau (dacă sunteți într-adevăr răciți) de screening de mătase.

Dacă obțineți o cămașă de tee și transformați-o într-o rochie (așa cum au amenințat mai mulți oameni), atunci da vreau poze, vă rog!

Multe mulțumiri tuturor celor 1) au cerut o rochie pe zi 2) a dat feedback și a votat în sondaj și 3) m-au păstrat despre asta până când sa întâmplat!

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook

Asa:
Ca încărcarea …

Legate de

În curând: o rochie pe tricouri de zi! 25 mai 2007
International WAst O zi de rochie 2009 – Astăzi! 29 octombrie 2009 Cu 83 comentarii
Ceea ce am purta (dacă aș fi fost un tip) 10 iulie 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *