Nu se poate lupta

Posted on Category:category Leave a comment

Nu există absolut nici o șansă de a purta această rochie înainte, optimist, 1 aprilie (fără prostii “), dar am văzut-o la Tobintte la Ruby Lane și nu mă puteam opri să lovesc” Cumpăra “Buton. Într-adevăr. Și puteți vedea de ce, nu-i așa? (Și da, mă gândesc serios la versiunea Ruffly agățată de fantomă acolo pe dreapta. Nu ar fi acest lucru minunat în negru, cu gapole de organza albă?)

A venit cu câteva zile în urmă și se plimba pe biroul meu de atunci. Continuă să-l iau în sus și să suspină, în timp ce ascultă zgomotul de zăpadă pe gheață în afara ferestrei mele. Dacă țin acest model până la urechea mea, pot auzi – slab, cât de slab! – Cântarea camionului de înghețată și artificiile ilegale ilegale, în schimb. Toată vara în câteva bucăți de hârtie îngălbenită.

Un comentator a sugerat ieri că mă duc campaniei de caritate de-a lungul postării unor borduri înainte de a atinge scopul și sunt jocul. De fapt, voi scrie unii la comandă. Iată cum să jucați: trimiteți-mi un link (un link, vă rog, nu atașați imaginea actuală) într-o rochie de epocă și voi alege trei de la toate cele care sunt trimise la mine până la miezul nopții centrale în seara asta, și scrieți drables Pentru cei pentru mâine până vineri. suna bine?

Voi încerca, de asemenea, să configurați acel buton Paypal mai târziu astăzi.

Între timp, dacă Widget-ul de mai jos nu funcționează pentru dvs., iată link-ul direct la pagina ChangeLypresent … Suntem de până la 1060 USD! mulțumesc!

http://www.changinghepresent.org/flash/banners/drives/horizontal_banner.swf?env=production&drive_id=821.

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook

Ca aceasta:
Ca încărcarea …

Legate de

Vieți secrete de rochii vol. 8 septembrie 13, 2006
Credeam că ar trebui să știi 20, 2007
Prima rochie și ultima rochie 12, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *