Renee spune că “nu-mi dau buzunarele!”

Posted on Category:category Leave a comment

Anna îmi trimite un link către acest site, unde întrebarea fără îndoială retorică a “buzunarelor: fierbinte sau nu?” se întreabă.

Bloggerul (care, cred, este numit, de asemenea, Erin, in unele Bizzarro-World Faceoff de buzunare! Erin vs. No-buzunare! Erin) spune:

Dar ei [buzunare] sfidează scopul de rochii, adică să te facă să te simți frumos și girly. Blocarea mâinilor adânci în buzunarele unei rochii nu face nimic pentru forma dvs. (gândiți-vă umerii, brațele strâmtoare și două mari mari de țesături adăugând o vrac inutilă la șoldurile dvs.).

Inutil să spun că nu sunt de acord. Cred că ceea ce sfidează însăși scopul de rochii (care este de a vă face să vă simțiți încântați și o mulțime de tine) trebuie să trageți de-a lungul unei pungi gigantice de transport: gândiți-vă înclinat, brațele înclinate, și un imens goi de o pungă adăugând inutile vrac la dvs. peste tot.

De asemenea, nu cred că femeile trebuie să decidă între având un loc pentru a pune un lipbalm, un id și cheile lor și să caute cât mai subțire posibil. Jeez, există lucruri mai rele în viață decât în ​​vrac pe șolduri, mai ales când este evident pentru orice persoană cu sensul, Dumnezeu a dat un jonbug că este ceva în buzunar și nu că ai fost încântat să vezi un twinkie. (Și, aș putea adăuga, deci dacă ați fi fost, la un moment dat, încântați să vedeți un twinkie? Sunt atât de uzat din machinatiile complexului industrial …)

Aș spune “Du-te la lasă un comentariu”, dar site-ul este tot whirligggy cu cutii pop-up și prea multe lucruri intermitente și de ce nu te deranjează. Poți să comentezi aici, nu mă deranjează.

[Mulțumită lui Dara pentru trimiterea imaginii!]

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook

Asa:
Ca încărcarea …

Legate de

Buzunare = Freedommarch 23, 2007
Nivelive de la Joyseptember 13, 2007
Vieți secrete de rochii vol. 8 septembrie 13, 2006

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *