Cât de multe feluri de mâncare dețineți (și ce tipare?)

Posted on Category:category Leave a comment

Suntem participanți la Programul Amazon Services LLC Associates, un program de publicitate afiliat creat pentru a furniza A indică pentru noi să câștigăm taxe prin conectarea la Amazon.com și site -uri afiliate.
Iată o întrebare aleatorie pe care nu cred că am discutat -o: cât de multe feluri de mâncare dețineți, cât de de obicei obțineți seturi noi și ce seturi sau modele din China aveți în prezent?
Am mai scris despre cum, la sfârșitul anilor 20, m-am simțit perpetuu singur, m-am simțit ezitant să actualizez mâncărurile din epoca colegiului și altfel „am înființat casa” cu lucruri pe care le-am asociat întotdeauna cu o nuntă. Apoi, într -o zi în timp ce am făcut cumpărături, am văzut o ceașcă de ceai pe care mi -a plăcut -o absolut, iar când m -am uitat la restul setului, mi s -a părut incredibil de uimitor și nu atât de scump. (A fost colecția Tyler Florence din Mikasa.) Așa că am primit câteva feluri de mâncare. Mama mea, extatică pentru a -mi putea lua mâncăruri, a continuat să găsească piese la vânzare, așa că m -am încheiat cu aproape toate piesele din platou.

Acum, din păcate, setul [s -a dovedit a fi] predispus la fisuri și chipsuri, iar unele dintre piese au fost excepțional de grele sau vulnerabile – 15+ ani mai târziu mai avem încă o mulțime de piese, dar abia folosim unele dintre ele. Totuși, ocupă mult spațiu în dulapurile și sertarele noastre.
Apoi, când m-am căsătorit, ne-am înregistrat la China (Lenox Westerly) și la sticlă (Waterford Lismore și Mikasa Cheers) și, din nou, am obținut toate piesele-chiar am crezut că voi arunca petreceri de opt persoane deseori, Presupun? (De fapt, cititorii de multă vreme își vor aminti că, la început, firele deschise de weekend au prezentat China sau pahare, ca și cum am fi așezat cu toții pentru o ceașcă de cafea sau un cocktail împreună.)
Pentru articole plane, am primit un set de un model Oneida, am crezut că se numea Demeter la Century 21 (RIP), dar acum văd un set complet disponibil pentru vânzare pe Amazon sub numele de „diametrul” și sunt atât de tentat! ! Ani mai târziu, am văzut și un set foarte neobișnuit de oțel inoxidabil albastru de la Gorham pentru aproximativ 60 de dolari pe set (în scădere de la 200 USD) și am obținut opt ​​seturi pe parcursul câtorva ani/cadouri de la mama mea.)
{înrudit: aruncați petreceri de cină?}
Dar, desigur, nu folosim China asta des, deși, din fericire, este în siguranță pentru mașina de spălat vase. Apoi, când copiii mei erau copii mici, am obținut o mulțime de feluri de mâncare foarte greu la pauză de la Corelle-farfurii împărțite! Plăci de 9 ″ pe care le folosesc mult mai mult decât farfurii de cină cu dimensiuni complete! Caută! Boluri substanțiale care sunt grozave pentru supă și floricele! – Și acestea sunt cele pe care le folosim mai ales.
Așa că, de -a lungul anilor, am văzut câteva farfurii sau piese uimitoare, dar chiar ezit să le obțin pentru că nu avem camera dulapului pentru mai mult de câteva bucăți la un moment dat. (Mai ales având în vedere că am obținut mult mai mult în vânzările de proprietăți … de multe ori puteți găsi un set întreg cu 80 de bucăți pentru mai puțin de 50 de dolari!) În acest moment, nici măcar nu voi primi ochelari de cocktail dacă vin în seturi din patru, pentru că pur și simplu nu avem nevoie de mult mai mult de doi.

(Și, desigur, între timp, mama mea încearcă să-mi amintească de toate diferitele seturi din China pe care le va transmite din colecțiile ei și din ambele bunici, precum și soacra mea și mătușa mea. )
Fără îndoială, am multe opinii în acest sens și mi-ar plăcea să-l aud pe al tău-care a fost situația ta de mâncare în anii post-universitari? Dacă aveți un model de „set” formal sau China, ce este? Pentru aceia dintre voi care sunt un pic mai în vârstă, cât de de obicei scăpați de seturi mai vechi (sau le redactați la stocare, cum ar fi subsolul) și obțineți seturi noi?
Fotografie de stoc cu ajutorul stencilului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *