Casa Zara lansează în partea U.S.

Posted on Categories:Uncategorized Leave a comment

Tweet.

Pin.

Reddit

Buzunar

Respectarea este un oaspete publică de la prietenii noștri la Lucky.

Am știut pentru o vreme că Zara avea o linie de casă, totuși l-am împins în spatele creierului meu, având în vedere că am știut că a fost oferit doar în Europa. Pentru mine, asta e ca și cum ar spune că ceremonia de deschidere a lansat cea mai tare linie de produse de apel cu ambalaj de marcă Kenzo, dar este oferită doar în Africa. Dacă nu pot să o am, nu vreau să cred despre asta.

Această publică poate consta din legături afiliate. Consultați Politica noastră de confidențialitate.

Dar acum linia de nouă ani se întoarce în prim-planul minții mele, în principal, deoarece lansarea online pentru clienții americani săptămâna viitoare, cu toate acestea, de când am mers să-l preview, am fost într-adevăr șocat cu ceea ce am văzut . Zara este priza mea de lucruri-momentan: pantaloni de camuflaj, jachete cu tweed tăiate, alb Céline-y Peplum Top opt alte fete din acest birou propriu, de asemenea. Așa că am așteptat ca linia casei să aibă un sentiment de modalitate instantanee despre asta.

Nu asa. Casa Zara este mai puțin jucăușă decât este tradițională – dar presupun că cei care cumpără îmbrăcămintea lui Zara pentru capse de lucru în loc de jachete împușcate nu ar fi surprinși. Cu o paletă în principal neutră, precum și materiale tradiționale (vaze ceramice albe, cadre din lemn, tacâmuri de argint ornamentate), lista citește ca un registru Bergdorf, doar mai puțin costisitor. Nu este, într-adevăr, ceea ce ați ridica la costumele C.Wonder sau Metropolitan (deși, da, există niște covoare Stray Union Jack, precum și motive de craniu acolo). Există varietate, oricât de cea mai mare parte se simte mult mai provençal, mult mai mult antropologie-esque.

Este tocmai acea estetică tradițională, totuși, că am descoperit atât de furios despre casa lui Zara. În special, când este încă sub-radar, puțini s-ar aștepta că ați comandat decanterul alb de vin alb, în ​​timp ce vizionați răzbunarea pe canapea dvs. sau că vă cheltuiește mai puțin de 50 de dolari. Cu excepția mea, asta este, din moment ce o voi cumpăra, precum și o mulțime de elemente din prezentare sub cel de-al doilea sunt oferite marți, 9 octombrie pe Zarahome.com. Bookmark-o acum.

Vă rugăm să lăsați acest câmp de buget golget de câmp Fashionista în căsuța de e-mail!
E-mail *

Verificați dosarul Inbox sau spam pentru a verifica abonamentul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *