Ce sa întâmplat cu Sofistica lui Petite?

Posted on Categories:Uncategorized Leave a comment

Acțiune

Tweet.

Pin.

Reddit

Buzunar

Numai numele este ca ceva din veacurile întunecate de modă: “Sofistica lui Pete”. A fost cu adevărat un timp în care fetele americane de statură diminutivă – a spus: “Asta am nevoie, un magazin care înțelege cerința mea de a fi ridicată de la petite la petite, precum și sofisticate”? Evident, așa. De când în acel moment, Sofisticatul Petite a fost Shiz-Nit.

Această publică poate include legături afiliate. Consultați Politica noastră de confidențialitate.

Dar, din păcate, sofisticarea petitei nu mai este. Pe care ați observat-o; Apoi, din nou, poate nu. Cu toate acestea, pentru un brand care a fost o forță formidabilă în jocul de comerț cu amănuntul prin mare din anii 1980, precum și “anii ’90, preocuparea este – ce sa întâmplat?

Petite Sofisticat: Unde ești tu?

Un cuvânt: Web (bine că două, dar numai al doilea este important). Odată cu apariția comerțului electronic simplificat, precum și protejați, comercianții cu amănuntul de modă au fost forțați să-și ia propunerile în cazul în care clienții lor au vrut să facă cumpărături – online. Pentru unii (citiți: țintă), saltul a fost practic fără sudură, pentru alții, a fost începutul sfârșitului. Există legiuni ale comercianților de caramida si mortar de caramida si mortar (amintesc de bug-ul de moda *, CONTEXTO CASUTIONS, precum si companie sofisticata sofisticata, casual Corner?) Aceasta nu a modificat eficient cu vremurile la nivelul șoldului, rampelinizat, ca precum și cerințele planului bugetar de cumpărători de la domiciliu savvy. Nici nu și-au actualizat imaginea pentru a ține pasul cu generațiile în continuă schimbare din anii 2000. Între acești factori, precum și concurența intensă îmbunătățită, adusă de oportunitățile de cumpărare la nivel mondial, sofisticarea petite odată puternic poate fi considerată ca daune colaterale.

Fundalul magazinului este o parte din magazinul fermecător de afaceri, Inc. Înființată în anii 1940 sau 1950 (rapoartele variază), sofisticatele petite a servit o cerință reală care nu a fost abordată de numeroși alte comercianți cu amănuntul de modă la acea dată: îmbrăcăminte special proporțională care au dat fete scurte Obțineți acces la haine reale gata de îmbrăcăminte (mai degrabă decât să schimbe articolele de îmbrăcăminte făcute pentru proporții “medii”). Mai târziu, achiziționate de Alianța Brandului cu amănuntul, lanțul atunci când este lăudat sute de magazine la nivel național. În urma provocărilor menționate mai sus, marca a fost limpedeze mai mult decât numeroasele contemporanilor, închizând platforma de retail online (Moartea Knell) în 2009, urmată de cărămidă, precum și locațiile de mortar, până în 2010. A fost doar Cu câțiva ani în urmă, de fapt, că am scris strălucitor pe TBF de sofisticat de petite ca un go-tours pentru vestele excelente petite. Ah, amintirile.

Moștenirea? Ei bine, din păcate, o lipsă de branduri care se catering în special la cumpărătorul petite în orice tip de fel de sens, precum și stilul savvy. Cu toate acestea, acesta este un subiect pentru încă un post. Deocamdată, vom afirma doar că nu vă dorim cu precizie sofisticați pete – cu toate acestea, dorim un comerciant chic, precum și un retailer centric contemporan, gata să vă ia locul. (Interesant, există tone de legături către “folosite ușor” de îmbrăcăminte sofisticate pete online – dacă este orice tip de confort pentru brandul de defunct acum, urmașii tăi sunt încă acolo!).

* Notă: Suntem conștienți de faptul că bug-ul de modă încă mai există – dar suntem, de asemenea, conștienți de faptul că, cu un nume, cum ar fi “BuG de modă”, precum și părul imens, asociațiile de rochii Prairie că ne conectăm la ea, putem sugera asta ar putea fi barul de radio al comercianților cu amănuntul de modă.

Vă rugăm să lăsați acest câmp de buget golget de câmp Fashionista în căsuța de e-mail!
E-mail *

Verificați dosarul Inbox sau spam pentru a verifica abonamentul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *