HAINE TSUNDOKU

Posted on Categories:Uncategorized Leave a comment

haine tsundoku

Postat de Aloïs Guinut pe luni opt/02/2021 · 14 Comentarii

In japoneza, tsundoku inseamna crearea teancuri de carte pe care nu se va citi.

Dupa ani de vizitare dulapuri pentru femei pot afirma femeile exact același lucru cu hainele lor.

dulap De câte ori am văzut plin de pantofi cu toc înalt minunat în timp ce perechea de cizme numai de zi cu zi a fost purtat la moarte.

Câte topuri cu eticheta de pe, încă în așteptare pentru proprietarul lor, poate-poate-nu pentru a alege dacă acestea sunt adoptate sau returnate la magazin (deși limita de 30 de zile a fost expirat de mult, cu toate acestea oh bine, poate că eu pot să le revinde mult mai bine cu eticheta pe care nu-i așa?).

Câte rochii pentru când voi va scadea de lire sterline?

Unii tsundokus poate fi explicat: ați cumpărat haine pentru o viață de vis în loc de una ta adevărată …
Dar ceea ce despre cele pe care nici măcar nu înțeleg?

Ce este asta despre acest top pe care o face atât de unwearable? Este culoarea? Forma? Călcarea plictisitor ce trebuie făcut?

Uneori, cineva va vorbi despre această carte care a fost lungite pe raft precum și face să vă doriți să-l verificat real. Vei lovi praful precum și să-l în afara zonei tsundoku. Cu toate acestea cele mai multe vor păstra persistent.

La fel de haine. Se poate întâmpla ca întâlniți o femeie superba, sportive, un sacou de catifea ca cel pe care nu au purtat într-o metodă care te face să-l copiați. atunci încercați la fel de bine ca boom-ul, jacheta-l din limbo tsundoku.

Dar, uneori, ajungi acasă, încercați, și … încă nu funcționează. Ei bine, răspunsul simplu poate fi nu e stilul tău. Este posibil să-l iubești pe altcineva la fel de bine ca să nu fie confortabil poartă singur. Asta e ok.

Una dintre funcția de sarcina mea aici ca un scriitor precum și ca un stilist garderoba este de a face mai mult de a hainele pe care le dețineți. de asemenea, ceea ce înseamnă a descoperi scopuri pentru cei pe care nu purta. probabil prin styling în jos o rochie cu un săritor sau descoperi meci de culoare ai lipsit.

Dar, uneori, nu poți face la fel de bine ca și timp este de a lăsa hainele merge nimic. Dacă nu vă simțiți confortabil în bereta roșie fratele tău ți-a dat atunci … nu te vei simti foarte bine in el, indiferent exact cum am stilul acesta.

În propria mea tsundoku raft de cărți am observat o mare parte din cărți care au fost oferite de mine.

Acest lucru, de asemenea, funcționează în tsundokus dulap.

Uneori este doar ambițiile noastre uriașe care ajunge în jos atunci când tonifiat la domiciliu. În cele din urmă lectură Ulise James Joyce pare ca un loc de muncă mii de dolari în librărie Cu toate acestea, atunci când casa există întotdeauna mult mai bine de făcut. De asemenea, obtinerea acestui strat atemporal șanț sună fantastic, dar atunci când casa nu se simte ca ea aparține.

Cumpara haine pentru persoana pe care sunt la fel și viața în care locuiți. sigur că o pereche de Louboutins este mare, cu toate acestea nu ar fi chiar mult mai bine dacă pantofii de zi cu zi au fost la fel de uimitoare?

Ca un stilist personal, eu sunt destul de inteligent în propria mea achiziție haine la fel de bine ca niciodată fac tsundokus. Cu toate acestea, atunci când se poartă ceva suficient pentru a nu fi o tsundoku? La urma urmei e ca citit doar primele pagini ale unei cărți.

Trebuie să recunosc că dețin o pereche de înaltă apetisanta toc înalt pompe pe care am purtat doar o singură dată. High end Pigalle magazin ca pantofi de bine realizat ca expert mi-a vândut vis. Ei au fost pe vânzări. I pentru casa de vis la fel de bine ca și acum visul este așezat pe raft.

Uneori iti place conceptul de o carte sau o bucată de îmbrăcăminte … dar lucrul în sine nu este menit pentru utilizare.

Si tu? spune-mi despre acele haine cumpărate, dar niciodată nu a purtat în comentarii.

Dacă doriți să discutați, în conformitate cu mine pe Instagram în cazul în care am o mare întâmplă în povești.

colaj Coperta: pantofi Marvelous de la Louise Paris, Tsundoku lui Augustin Trapenard

Categorie: Blog · Tag-uri:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *