Modelul nostru de imprimare preferat de la H&M Spring Edit 2022

Posted on Category:category Leave a comment

H&M

Am ajuns la un punct către garderoba noastră de primăvară, unde este timpul să aducem câteva piese noi. Colecția actuală de la H&M Spring Edit 2022 face doar asta. În timp ce titlul vă poate face să credeți de un fragment de tipărire, puteți utiliza doar o singură dată, credeți din nou. Cu doar acest articol, uniforma dvs. zilnică poate fi cu adevărat dusă la nivelul următor.

Dacă vă aflați online lângă H&M Store, gândiți -vă la tine norocos. Apropo, am murit să încercăm câteva piese din colecția de primăvară a H&M după ce am văzut exact cât de extravagante arătau, așa am făcut -o.

Rochie cu gât în V.

Această descoperire de modă de mai jos a fost preferată de editorii noștri. Sunt purtabile, precum și simple de stilat în multe moduri, există mult spațiu pentru garderoba ta. În calitate de editori de modă, am cumpărat profesional ani de zile. Drept urmare, ochii noștri sunt instruiți suficient pentru a înțelege toate cele mai bune, precum și ieșiri pentru a putea căuta în cele mai cool piese offline sau online. Acest lucru nu este întotdeauna simplu, precum și de multe ori poate fi extrem de consumator de timp. Așadar, când am descoperit două secțiuni pe site -ul H&M care ar putea anticipa ce secțiuni am fi, cum ar fi în această primăvară.

Următorul lucru pe care îl observăm cu adevărat este totul despre tipărire. Aceasta este cea mai bună metodă pentru a declara hei acolo până la primăvară. A urmat o multitudine de capse de garderobă, fiecare având sentimentul din 2022 pe care îl vizeam. Am crezut că restul garderobei noastre de primăvară va proveni din aceste tendințe de tipărire, așa că derulați în jos pentru a descoperi și a ta.

Rochie de cămașă Jacquard-țesătură

Fusta de plasă

Rochie de tricou colorată

Fusta scurtă

Modelul se potrivește împreună cu rochia

Fusta lunga

Vezi si

Magazin și stil, moda de primăvară
Exact cum să stilați ținuta relaxată pentru modelul de primăvară 2022

Geantă de mână Jacquard

Rochie cu mâneci puf

Vestă de pulover

Blugi de marfă joasă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *