Verde exact cum îmi place verde. / vânt ecologic. / ramuri ecologice. / Nava pe mare /, precum și ecvina de pe munte. /

Posted on Categories:Uncategorized Leave a comment

Îmi place cu adevărat verde, fiecare nuanță de la celadon pal sau țelină la acel păun adânc, care este practic albastru. Eco-friendly este bun, precum și această rochie este un ecologic extrem de mare … este un eBay care oferă (nu de-a mea, de memphis vintage), precum și mai puține zile pentru a alerga. Stare mare, doar o mică marcă, de genul că, dacă nu ați înțeles, a fost acolo, nu ați înțelege că a fost acolo. Dacă înțelegeți ce vreau să spun.

Gulerul, manșetele, centrul plat al fustei pliate; Există atât de numeroase lucruri de a lăuda despre această rochie. Du-te uita la celelalte imagini, în special butoanele de pe manșete.

Sunt la seminarul Wikimania astăzi (am văzut doar două rochii, altele decât cele pe care le purt, până acum), precum și această rochie, destul de ciudat, mă face să cred de acest tip de precursor la proiectele comunale de Internet , Clubul Femeilor. Credeți despre el: o populație de oameni ale căror talente sunt folosite (sau, la extrem de puțin, nu folosite în mod exhaustiv) care formează împreună pentru a face lucruri minunate în comunitățile lor. Aceasta este o rochie de a purta pentru a-i îndemna pe oameni să tragă împreună, precum și să facă lucruri făcute, nu-i așa? În partea din față a camerei, după ce toată lumea a avut ceai, precum și cookie-uri, afirmând “Avem nevoie de voluntari pentru a face bandaje / creștere de fond pentru locurile de joacă pentru copii / organizarea unui monument”? Eco-friendly ar reasigura simultan, precum și energize. Nu am văzut prea mult ecologic astăzi, totuși voi folosi mâine ecologice. Să sperăm că am dreptate!

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook

Ca aceasta:
Ca încărcarea …

Legate de

Dressjanarul 21, 2009
Viața secretă a rochiei # 14march 27, 2008with 80 comentarii
Viața secretă a rochiei Vol. 8 septembrie 13, 2006

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *