Politicile de îmbrăcăminte pentru doamnele care participă la curțile Majesiei lor

Posted on Categories:Uncategorized Leave a comment

Am fost la bibliotecă ieri și am jefuit secțiunea GT, deci vor fi mult mai multe pietre, cum ar fi acest lucru:

Doamnelor care participă la curțile Majesiei lor vor apărea în rochie completă, cu trenuri și plume. Pentru jumătate de doliu alb-negru, alb, mauve sau gri ar trebui să fie purtate.

Pene ar trebui purtate să fie purtate astfel încât să poată fi văzute în mod clar pe abordarea prezenței, cu voaluri albe sau lapipeți. Pene colorate sunt inadmisibile, dar în pene negre de doliu pot fi purtate.

Mănușile albe vor fi purtate numai, cu excepția dolarului, când mănușile negre sau gri sunt admisibile.

High Court Rochie. – Regele a fost încântat să permită ca o îmbrăcăminte de înaltă curte, în conformitate cu următoarea descriere, poate fi purtată în viitor la instanțele de măiestate și în alte ocazii de stat, de doamne, la care, de la boală, Infirmitatea sau promovarea vârstei, actuala rochie de joasă instanță este inadecvată, vizite în față, tăiate pătrat sau formă de inimă, care pot fi completate numai cu alb, fie transparente, fie căptușite; la spate, ridicat sau tăiați înălțimea de trei sferturi. Manșoane la cot, groase sau transparente. Trenuri, mănuși și pene ca de obicei.

Este necesar ca doamnele care doresc să apară în “îmbrăcăminte de înaltă curte”, să fi obținut consimțământul prin Domnul Chamberlain, dacă nu au primit-o deja.

Care este destul de mult mod de a spune “fără tricou fără pantofi nici un serviciu”, nu?

Aceasta este de la rochie purtată la curtea Majestății Sale, editată de Herbert A. P. Trendell. Eliberat cu autoritatea Domnului Chamberlain. 1908. Endpapers sunt acoperite cu anunțuri pentru croitorii militari și țigarete, iar partea de mai sus este una din doar două pagini cu instrucțiuni pentru femei. Restul este despre rochia potrivită (în cea mai mare parte uniforme) pentru bărbați la instanță.

Dacă doriți să vedeți cum arăta acest lucru, încercați acest link: doamna George McLaughlin în rochie instantanee pentru prezentare la Palatul Buckingham.

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook

Asa:
Ca încărcarea …

Legate de

Dressjanarul 21, 2009
Vieți secrete de rochii vol. 8 septembrie 13, 2006
Reguli pentru rochii la nunți (nu sunt orientări pentru rochii de nuntă) 30 mai 2005with 219 comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *