3 Rochii de lucru de dimensiune Plus Puteți purta tot anul în jurul (sub 50 $)

Posted on Category:category Leave a comment

Tweet.

Pin.

Reddit

Buzunar

Această publică poate conține legături afiliate. Consultați Politica noastră de confidențialitate.

Rochii sunt atât de simple de purtat pentru a lucra, mai ales dacă nu sunteți o dimineață gal. Credeți despre asta: Puneți un fier la ea, precum și perecheți-l cu pantofii preferați, precum și sacul. Este mai puțin luarea deciziilor decât un ansamblu multi-piese, nu? Luarea deciziilor se întâmplă mai devreme, la punctul de vânzare. Eu afirmăm că, deoarece, dacă lucrați într-un cadru de afaceri expert, este o provocare pentru a descoperi rochii elegante pentru a lucra:

sunt moderne
potriviți metoda pe care o doriți,
și pot fi purtate tot anul în jur.

Ei bine, astăzi am ales trei rochii profesionale care bifau toate aceste cutii. În plus, sunt toate prețurile sub 50 de dolari.

Rochii de lucru: teaca tradițională

Jessica London Crepe Sheak Rochie, $ 34.99, FullBeauty.com

Această rochie albă de la fullBauty este simplă, oricât de superbă. Observați exact cât de multă culoare se adaugă conductele negre la aspectul general al rochiei. Nu veți avea nevoie de o mare valoare de bijuterii pentru a accesa această piesă – poate o brățară mică, precum și niște cercei. Această piesă este complet căptușită pentru o acoperire suplimentară, precum și cusăturile prințesă de-a lungul părții laterale ale rochiei vor fi în mod natural de figura dvs. fără a face ca rochia să pară strânsă. În lunile mai reci, acoperiți picioarele cu ciorapi și purtați o jachetă neagră. pereche cu tocuri negre, precum și acest costum este minunat să meargă.

Rochii pentru muncă: leagăn funky

Zig zag rochie de leagăn de înaltă gât, 40.99 dolari, simplu

Rochii de leagăn sunt iertați, deoarece materialul este menit să fluture cu mișcarea dvs. Așadar, așteptați ca această rochie să fie confortabilă, precum și puteți săriți și spanx – materialul nu se va agăța de corpul vostru. Culoarea întunecată, precum și modelul bogat pe această rochie de lucru pentru toate sezoanele. Neckline-ul mare vă va prelungi la trunchiul dvs., precum și reduce la minimum pieptul (pentru acele doamne care văd ca un plus). În general, această rochie are o vibrație tinerească, precum și ar arăta fantastic cu un pulover negru sau chiar o jachetă din piele, precum și pompe pentru o privire de o zi de noapte.

Rochii de lucru: rochie cu cămașă

Această rochie colorată de armată are tone de caracteristici pe care îmi plac, de la tivul mare la buzunarele de san, precum și degalarea v a gâtului. Rochia vine cu o cravată, astfel încât să puteți accentua curbele dvs., precum și să faceți figura dvs. să pară echilibrată și slabă. Manșoanele oferă protecție pentru brațele voastre, pentru a le proteja de cea caldă de vară, precum și de scuturile minunate la începutul toamnei. Dacă sunteți online într-o locație cu veri ușoare, atunci aceasta este cu siguranță o rochie pe care doriți să o aveți în dulapul dvs. Doar au sandale sau pene de legătură.

Când se înmoaie temps, adăugați un cardigan sau o jachetă pe partea de sus. S-ar putea chiar să-l împerecheați cu cizme în toamnă. Rochia ar arăta fantastic cu cizme în toamnă.

Care sunt piesele dvs. preferate pentru a purta tot anul în jur? Să înțelegem mai jos!

Doriți mai multe stiluri de toamnă / iarnă pentru curbele dvs.? Se îndreaptă spre articolul nostru recent pentru unele stiluri trebuie să aibă.

Vă rugăm să lăsați acest câmp de buget golget de câmp Fashionista în căsuța de e-mail!
E-mail *

Verificați dosarul Inbox sau spam pentru a verifica abonamentul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *