Plats tipărite

Posted on Categories:Uncategorized Leave a comment

Dacă sunteți încă indecisiv în ceea ce privește fustele plisate, chiar aici este fustă de plisuri imprimate distractive pentru a încerca la timp pentru primăvară. După ce l -a conceput recent cu hanorac chunky, precum și cu cizme, aceasta este o metodă mai mult pentru a stiluri fuste plisate atât pentru muncă, cât și dincolo. Există atât de multe fuste plisate imprimate de încercat. În prezent iubesc această pereche plisată, precum și este disponibilă în diferite imprimeuri, precum și în culori solide. În situație, sunteți reticent să purtați imprimeuri, încercați fusta plisată roșie, precum și ecologia, precum și pliurile roz.
Cu weekendul agitat din urmă, sunt atât de pregătit pentru această nouă săptămână. Mi -am petrecut weekendul filmând câteva campanii de primăvară, precum și căutări pentru săptămânile următoare. De asemenea, am luat -o pe Nolan să vadă online supereroii Universali Marvel cu prietenii săi, ceea ce a fost o surpriză imensă pentru el. Acum, nu a încetat să mai vorbească despre toți supereroii, precum și despre el m -a școlarizat pe toate personajele … niciodată un moment plictisitor!
La fel de mult aspectul de astăzi este potrivit de primăvară, ultimele zile au fost atât de friguroase chiar aici, în Maryland. Încă mă întreb când va începe cu adevărat temperatura primăverii. Între timp, acest aspect de fustă plisată imprimat face o tranziție fantastică de primăvară. Mix Navy, galben, precum și imprimarea albă a fustei au produs baza pentru modul în care eu, precum și accesorizat aspectul. Adăugând puloverul galben, ajută să înveselească aspectul, oferindu -i o senzație de primăvară vibrantă. Am completat aspectul cu pompe albe pentru a completa detaliile dungi de pe fusta plisată.
Ce port: Fustă: Aici, aveți aici, ca acestea aici și aici, mai multe aici: încercați acest lucru aici, similar aici; Coat (Old): Încercați asta aici/aici, mai mult aici pantofi: Christian Louboutin, planul bugetar prietenos chiar aici Cercei: aici, mai multe aici
Cumpără -mi aspectul

< >

Cumpărați pliuri tipărite

< >

De asemenea, s -ar putea să vă bucurați:

Ținută confortabilă, precum și elegantă de purtat acum

Ce să purtați în timp ce ieșiți în această vară …

Cum să crești rochia de hanorac

Cum să arăți elegant pentru o primăvară …

Intră în cunoștință.

Înscrieți -vă cu adresa dvs. de e -mail pentru a obține știri, precum și actualizări.

Nume

Nume

Nume

Nume

Numele de familie

Numele de familie

Numele de familie

Numele de familie

Adresa de e-mail

Adresa de e-mail

Adresa de e-mail

Adresa de e-mail

Abonati-va

Multumesc pentru abonare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *