Cum să utilizați role fierbinte pe parul tau

Posted on Categories:Uncategorized Leave a comment

Spune-le prietenilor

Tweet.

Pin.

Reddit

Buzunar

Știm cu toții că o mare „face completează aspectul nostru, dar voi fi primul care să recunoască care se încadrează plat atunci când vine vorba de parul meu. Pentru salvarea? role fierbinte! Asta-i doamnelor ideale, izbucni rolele fierbinte. Nu mai mult „care se uită la părul meu, când am tocurile astea?“ momente sau mulțumirii cu My Little Pony (coada) sau în spatele urechii Tuck. Ugh. Folosind o ureche ca un accesoriu de păr. dublu Ugh.

Acest post poate consta din legături afiliate. Consultați Politica noastră de confidențialitate.

E timpul pentru un cap plin de drăgălășenie cu ajutorul unui cap plin de role.

Cum să utilizați role fierbinte

păr Hangin meu, aproximativ trei secunde distanță de un spatele urechii Tuck. Am nevoie de niște oomph severă.

1. Spray cu căldură protectant

Se încălzește păstrează aceste protectant fire puternic și strălucitor. Nu săriți peste acest pas. Puteți ridica unele produs ieftin la țintă sau Walmart. încercați Aussie totală miracol de căldură Spray Protejarea.

2. încep de la partea de sus și rola departe de fata

Acum sunteți gata pentru a începe. începând de la partea de sus a capului, apuca un fir care este aceeași lățime ca și role și pentru a începe de rulare departe de fața ta. termina partea de sus a capului și pas pe părțile laterale, încă de rulare departe de fața ta. Nu cel mai bun pentru a minimiza firele de păr fără stăpân poking din rola.

Punerea parul meu în sus au doar timp de cinci minute.

3. răcori și curățarea

Acum, vă așteptați. seta un cronometru timp de 10 minute și apoi a obține ocupat, indiferent de sarcină facerea aleatoare a fost pe lista cu probleme pentru prea mult timp. Poate ori unele rufe sau goliți mașina de spălat vase. Sau, dacă sunteți dolling pentru un eveniment de mare, folosesc acest timp pentru a pune pe machiajul.

4. elimina aceste role

Verificați-vă rolele. Ei trebuie să se simtă rece, iar parul mai gros este, cooler rolele trebuie să fie.

Scoateți rolele dvs. laterale în primul rând, ușor. toroane dvs. trebuie să aibă finețe și de volum. Parul meu lung, stratificat a avut un flip distracție la capete.

Acum, aluneca rolele pe partea de sus a capului. Acest lucru este în cazul în care trebuie să înceapă să se simtă factorul wow. Unul dintre role mi-au căzut într-un perfect spiralată, mega buclat.

5. Rulați degetele prin parul tau

Daca parul tau arata un pic unkept, pur și simplu rulați degetele prin el pentru a forma și se înmoaie. De asemenea, puteți ridica o buclă prea strânse și se separă ușor șuvițele. Acest lucru va ajuta amestec buclele de la o secțiune la alta. pur și simplu nu exagerați. Dacă ar fi pentru a rula o perie prin par, de exemplu, ai pierde o mulțime de curl și volumul.

Si asta e! role calde sunt o modalitate de bază și rapid pentru a obține parul Fuller – în special pentru părul lung, stratificat, care are tendința de a obține plat. Acest „face ma face sa scuture capul meu plin de încuietori Bouncy în slow-mo ca ei fac în fantezie reclame la produse de păr.

Gata pentru a da un try role fierbinte? A se vedea postul nostru de pe cele mai bune seturi ieftine cu role la cald.

Vă rugăm să lăsați acest câmp Guvernaget Buget Fashionista în căsuța de e-mail!
E-mail *

Verificați dosarul Inbox sau spam pentru a confirma abonamentul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *