Ducesa în Alexander McQueen pentru apărare Rehab Centrul de angajament, plus știri din Irlanda si Australia Excursii

Posted on Categories:Uncategorized Leave a comment

Ducesa a purtat Alexander McQueen pentru angajamentul de astăzi de la Centrul de Reabilitare medicală de Apărare.

Kate precum și William sa alăturat Prințul de Wales precum și Ducesa de Cornwall pentru un du-te la comun la centrul de reabilitare, situat în Loughborough, aproximativ 120 de mile nord de Londra. mult mai mult de la Simon Perry în povestea lui pentru oameni:

regi viitoare Prințul William și tatăl său, prințul Charles unit forțele pentru o excursie comună neobișnuită marți – aducerea reginele lor viitoare cu ei.

Într-o zi specială pentru moștenitorii tronului britanic, care a avut Kate Middleton și Camilla, ducesa de Cornwall de părțile laterale, William a arătat tatăl său un nou centru de reabilitare pentru lucrătorii de servicii, care este aproape de inima lui.

Victoria Murphy a distribuit un film al familiei regale care sosesc.

Cunoscut sub numele de „DMRC Stanford Hall“, centrul este pe motive de Hall Estate Stanford din Leicestershire. Centrul este operat de către Ministerul Apărării, oferind în pacient precum și servicii de reabilitare rezidențiale pentru care deservesc membrii Forțelor Armate. Prințul William este patronul farmecul de strângere de fonduri pentru centru.

Membrii familiei regale au fost furnizate într-o călătorie a instalației de către polițistul său comandant căpitanul Alison Hofman.

Kate vorbind cu personal precum și pacienți cu privire la facilitatea.

Cei patru au vizitat, de asemenea, unele dintre zonele de terapie.

Facilitatea a fost deschisă în octombrie anul trecut. Descoperim mult mai mult dintr-o poveste de rețea forțe:

Ministerul Apărării centru-operat pe proprietatea Stanford Hall, aproape de Loughborough, a început admiterea pacienților în octombrie 2018 și oferă un tratament de dezintoxicare a servi forțelor armate care au suferit câmpul de luptă, neurologice sau alte leziuni precum și boli.

Noua facilitate la Stanford Hall este de patru ori mai mare decât dimensiunea predecesorului său, precum și oferă camere desemnate la pacienții care au avut în comun atunci când un spațiu între patru.

Mai multe din povestea de zi cu zi Mail de Rebecca engleză:

Fost maior Peter Norton, un triplu amputat, a spus Ducesei: „Ea ma întrebat despre sănătatea mintală și wellness, precum și elementul de bunăstare al lucrării chiar aici, care este o mare parte din grija primite. Este un proces extrem de firesc aici. Ei înțeleg mâna două du-te în mănușă.“

Ducele a decis că o să încerce mâna la baschet în fotoliu rulant.

Mai multe de la acoperire The Telegraph lui:

Convins de a avea un du-te la baschet, William gamely a urcat într-un scaun cu rotile să se alăture militarilor cu experiență, cât și femeile într-un joc.

Ca după împușcat împușcat – luat de la setarea așezat – a ratat, Prințul Charles a luat problema în propriile mâini pentru a împinge scaunul înainte astfel încât el a fost mai aproape de coș.

Până acum încă o lovitură a ratat, Charles ia dat o freca încurajarea umerilor, precum și William a exclamat: „! Nu va merge în“

The Telegraph Valentine scăzut tweeted un film al acțiunii de baschet.

Ducesa a spune la revedere de la unii dintre pacienți.

De Cambridges așa cum au fost părăsesc instalația.

Kate chat cu facilitatea de ofițer comandant, căpitanul Alison Hofman.

Gânduri despre du-te la acea poveste prin Rețeaua de forțe:

Era clar doar exact cât de mult de plecare pentru a destinat pacienților, în special caporalul Jack SILVERWOOD, care își revine după ce a pierdut mâna într-un accident in afara serviciului.

„Mare văzându-i vină rotunde“, a spus el.

„Pentru cei care sunt răniți în timpul muncii, precum și lucruri, este minunat să înțeleagă că ei nu sunt doar pus într-un colț, precum și uitat“, a adăugat el.

Cei doi moștenitori a prezentat un marcaj vizita de astăzi placa.

Kate precum și William salut oameni care au fost de așteptare, în speranța de a le satisface.

Așa cum am înțeles cel mai bine acest lucru este angajamentul foarte comun în primul rând cele două cupluri au întreprins, deoarece toți au participat la un spectacol Gary Barlow în decembrie 2011.

Acum, pentru aspectul nostru la ceea ce a purtat Kate, începând cu costumul ei Alexander McQueen.

Mantaua pare să se bazeze pe jacheta brand-ului forțele armate (acum vândut), în timp ce fusta are asemănări cu forțele armate pe termen lung fusta (€ 1395, aproximativ $ de 1500 la ratele de schimb de astăzi), precum și lână-Blend Midi fusta ($-1065 ). Toate cele trei piese off-the-rack prezentate mai jos sunt de la pre-toamna ’17 colectie, lucrate dintr-un amestec de lână / de mătase / poliamidă. Kate a avut peplum scos din fusta.

Mantaua structurată are referințe tradiționale forțelor armate ale lui McQueen, cum ar fi gulerul de mare precum și butoane. Piesa, de asemenea, caracteristici repezindu distinctiv starburst (termenul meu), pe corset, betelie definit, precum și placket ascuns. numeroase datorită cerului pentru munca ei de identitate rapidă.

MaNY a remarcat asemănarea jachetei cu alte articole de îmbrăcăminte McQueen pe care le-am văzut uzura ducesă. De la stânga la cele mai bune, vedeți aspectul de astăzi, haina purtată pentru Ziua Sf. Patrick 2019, precum și aspectul de duminică din 2018.

Coatul purtat pentru ziua din ianuarie din Bradford are unele dintre elementele identice de același stil. Un număr de persoane remarcat pe social media Kate au privit rece. Condiția meteorologică a fost mai mică decât invitarea. Chiar aici este un videoclip rapid Victoria Murphy postat de grindină, precum și vântul la centrul de reabilitare chiar înainte ca Royals să sosească.

Sub sacou, Kate purta un vârf de tricot fin.

McQueen a fost o opțiune APT pentru angajament; Astăzi este a zecea aniversare a morții lui Lee Alexander McQueen. Mai jos, una dintre o serie de tweeturi postate de casă pentru a marca aniversarea.

Puteți vedea seria de zece fotografii, precum și subtitrările utilizate pentru tweet-urile chiar aici pe site-ul McQueen.

Ducesa a purtat, de asemenea, o geantă de geantă de etichetă, stilul “Wicca”.

Kate a purtat Wicca în alte dimensiuni, precum și țesături. Mai jos, o versiune de răchită la Wimbledon din iulie anul trecut, precum și pe dreapta, o culoare albă în afara ceremoniei oficiale de numire a Prințesei Regale din iunie 2013.

Am văzut întoarcerea cizmelor lui Kate care se crede că sunt un stil mai vechi Ralph Lauren.

Cred că mănușile lui Kate sunt stilul OZN purtat săptămâna trecută pentru angajamentele Țării Galilor, precum și în alte ocazii.

Kate purta cerceii de împărăteasă în 18 ct. Aur alb, precum și diamante (£ 3750, aproximativ 4880 dolari la cursurile de schimb de astăzi) de MAPPIN, precum și Webb.

Multe mulțumiri cerului pentru munca ei rapidă de identitate astăzi!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++

De asemenea, astăzi, știrile despre o excursie confirmată, precum și unul mai mult care nu este încă confirmat. Kensington Palace a anunțat că Kate, precum și William va întreprinde un serviciu oficial în Irlanda de marți, 3 martie până joi, 5 martie.

Sunt, de asemenea, raportează că ducesa se va alătura lui Hubby pentru o excursie în Australia. mult mai mult de la Sydney Morning Herald:

Prințul William, precum și soția sa, Catherine, sunt stabilite să călătorească părți din Australia devastate de recenta criză a focului.

Scott Morrison va mai calcula oficial în această săptămână Palatul Kensington cu date sugerate, precum și locații pentru călătorie.

Luna trecută, cuplul regal a trimis australienii un mesaj de simpatie axat pe cei care și-au pierdut viața, precum și pompierii care au petrecut luni de apărare a oamenilor, precum și proprietăți.

“Continuăm să fim șocați, precum și profund întristați să auzim despre incendiile care distrug casele, mijloacele de trai, precum și sălbatice din întreaga Australia”, a spus declarația. “Noi trimitem cele mai profunde condoleanțe pentru familiile, precum și prietenii celor care au pierdut tragic viața lor, precum și pompierii curajoși care continuă să-și periconească propria viață pentru a salva viețile altora”.

Cuplul cel mai recent a vizitat împreună țara împreună cu Prințul George în 2014.

Sperăm că vom obține un cuvânt oficial pe această metodă sau pe celălalt în viitorul nu la fel de departe.

Vă vom lăsa cu o imagine mai mare a ducesului astăzi.

VIDEOCLIPURI:

Force TV oferă o poveste de două minute despre angajamentul de astăzi.

Canalul de uz casnic regal are mult mai mult de 6 minute de protecție în acest videoclip.

Asociația de presă din Marea Britanie are aproximativ un minut de video de la angajamentul de astăzi în această piesă.

Legătură:

Rețeaua Forțelor Marea Britanie are o poveste aici; Oglinda are o poveste aici; Articolul scurt al BBC este aici; Povestea principală a telegrafului de către Furness Hannah este aici; Rebecca English’s Mail Trimiteți articolul scurt este aici

Piesele oamenilor lui Simon Perry este aici; o poveste Victoria Murphy pentru oraș, precum și țară este aici

284save.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *