Căi ferate

Posted on Categories:Uncategorized Leave a comment

Fotografie de Melanie Riccardi

Pantaloni: c/o Ann Taylor | Cămașă: c/o Ann Taylor (stilul anterior aici) | Pantofi: c/o Ann Taylor | Brățară: c/o Ann Taylor | Ochelari de soare: Ray-Ban | Păr + machiaj: c/o liz fanlo

< >

Este imposibil de pus în cuvinte exact cât de confortabil sunt acești pantaloni. Orice alchimie de bumbac și spandex s -au reunit pentru a tasta această pereche perfectă de delicioase cu dungi, mi -ar plăcea mai mult.

Folosesc „potrivirea modernă” de mai sus, cu toate că pantalonii sunt disponibili și într -o „potrivire curbă”, precum și ambele potriviri sunt oferite în rutină, precum și înalt. Este democratizarea denimului cu bandă feroviară. Între asta și prețul de vânzare, practic nu aveți niciun motiv să nu le cumpărați, să le purtați, precum și să nu le scoateți niciodată. Aceasta este soarta.

Acum, cu toții, trebuie doar să avem locuri de muncă suficiente pentru a se potrivi cu utilizarea delicioasării cu dungi menționate zilnic. Dacă citiți acest lucru din adâncul disperării de luni dimineață, plasate, amintiți-vă, sâmbătă este la doar cinci zile distanță. Stai acolo.

P.S. Sunt încântat să fac echipă cu stilul meu ca unul dintre miresele lor de pe blogul lor. Pentru a verifica totul despre povestea noastră de interacțiune, inspectați noua publicare aici!

Urmați @Maryorton pe Instagram!

Patru de patruzeci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *