Ținută de tendință cu blugi rulați cu pin

Posted on Category:category Leave a comment

ținută cu tendință cu blugi rotiți cu pin – Cum să purtați blugi cu maniera rulată sau rulată nu este o nouă tendință. Deși nu mai atinge din nou, nu există niciun rău în a purta blugi rotiți pe care îl puteți purta în continuare atunci când vă relaxați. Natura blugilor pereni, faceți -l să fie utilizat în orice moment.

Nu există niciun rău în încercarea acestui stil pentru un weekend lung cu familia, prietenii și cuplurile. Acest stil casual, dar șic, te poate face să arăți la modă fără a părea exagerat. Poate blugi și t-tricourile sunt cele două lucruri pe care multe nu pot fi separate de cuvântul casual. Dacă doriți stil casual, atunci două lucruri sunt obișnuite au fost numite mai întâi de practic toată lumea. Dar acum este în conformitate cu dezvoltarea lumii modei, vom auzi răspunsuri diferite în funcție de stilul casual. Deși încă nu poate fi refuzat faptul că blugii vor fi un articol casual preferat din toate timpurile.

Blugii vechi pe care îi aveți pot fi transformați în mai nou cu această tehnică de stil. Modelul poate fi făcut blugi rulați ca, blugi baggy, blugi skinny sau blugi drepți rostogoliți până la vițel sau 3/4. Odată rostogolit, este mult mai potrivit atunci când este asociat cu un tricou și pantofi plate sau tocuri înalte.

Dacă sunteți petite și rulouri scurte ar trebui să fie mai mici, la cumpărare pentru a da impresia corpului care nu este prea scurt. Utilizarea tocurilor înalte este foarte recomandată ca micul corp să rămână proporțional și să arate lung. Pentru aceia dintre voi care au picioare mari și coapse, ar trebui să purtați blugi întunecați. Culorile întunecate vă vor face cu siguranță picioarele mult mai zvelte.

Vezi si

Moda de vară
Ghid de modă suprem pentru femei care merg la escapadă în vara 2022

Care poate fi rulat blugi care se potrivesc cu orice articole de modă, de la tricouri, blaturi de paiete și tricouri până la blazere pentru a arăta un pic formal. Utilizarea blugilor cu acest model va fi mult mai la modă atunci când este montată cu o pungă mare și o eșarfă modelată.

[su_slider sursă = ”Media: 1981,1990,1989,1988,1987,1986,1984,1983,1982 ″ LIMIT =” 9 ″ Link = ”atașament” Width = ”440 ″ înălțime =” 800 ″]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *