Master Trend Color-Block

Posted on Category:category Leave a comment

Tweet.

Pin.

Reddit

Buzunar

Cea mai tare tendință a sezonului de primăvară / vară este blocarea culorii și personal, nu am putut fi mult mai încântați. Porturile de primăvară 2011 au explodat cu nuanțe vibrante care au fost Avante Garde, jucaus și imposibil de luat în considerare atât pentru strălucirea lor, cât și pentru proeminența lor între designeri și comercianți cu amănuntul.

Acest post poate include legături afiliate. Consultați Politica noastră de confidențialitate.

Aspectul blocului de culoare este departe de a fi nou, dar se întoarce cu un astfel de bang că nu doriți să îl ignorați în acest an. Există o mulțime de modalități de a face să funcționeze pentru dvs. – unii mai ușor decât alții – așa că hai să luăm ceva timp pentru a analiza cele mai bune modalități de a bloca culoarea dvs. de vară.

Trișa

Veți arăta ca un geniu de modă fără să vă gândiți în ea dacă achiziționați pur și simplu o rochie blocată de culoare. Alegeți unul care funcționează pentru tonul pielii și stilul personal – și asigurați-vă că toate culorile sunt flatter, nu doar una sau două.

Rochie de culoare color plisată, $ 107.58, ASO

Perechea Separassem vine la blocarea culorii cu separate, cea mai ușoară cale este de a asocia o nuanță strălucitoare cu o nudă nudă. Odată ce ați ajuns la atârnă, puteți încerca să asociați două culori îndrăznețe, dar sugerăm să începeți cu o fustă strălucitoare și o fustă nudă.

Chiffon Double Syered Fusta, $ 42, American Apparelcultura Fit Top, $ 44, Zappos

Lovi cu piciorul o crestătură

Odată ce ați acoperit nuanțele dvs. neutre și îndrăznețe, este timpul să adăugați unul mai mult (da, încă o dată). Se împerechează un turcoaz profund sau un vârf de cobalt cu pantaloni de pastel sau offset, cu o jachetă bogată. Pentru tricoul purpuriu de mai sus, ne place un cardigan moale.

Featherweight Cardigan, $ 62, J. echipaj

Până la ante

Odată ce ați primit principalele nuanțe reprezentate în costumul dvs., luați blocarea culorilor la nivelul următor cu accesorii. Dacă aveți un vârf, o fustă sau o rochie adâncă, împerecheați-o cu accesorii luminoase și viceversa. Un vârf strălucitor galben arată minunat cu brățări albastre de cobalt și o fustă profundă purpurie perechi frumos cu pantofi roz roz.

Ben Amun Green Bangle, $ 30, StyleBopJuicy Couture “Filomena” Jelly, $ 70 Jildor

Opozițiile atrage atenția sunt câteva lucruri de reținut când vine vorba de blocarea culorilor cu cele mai bune culori. Asigurați-vă că aveți doar o culoare neonică. În timp ce este complet bine să roci trei culori îndrăznețe, doar unul dintre ele ar trebui să fie foarte luminos. Ne place această formulă: una luminoasă, una îndrăzneață, una neutră.

De asemenea, amintiți-vă că neutru nu trebuie să implică nud. Utilizați alb, gri, maro și negru pentru a ține îmbrățișarea împreună. și o modalitate ușoară de a vă asigura că veți obține dreptul de tendință, chiar și fără un neutru? Stick cu diferite nuanțe de aceeași culoare. Sky albastru, cobalt și marină arata grozav, în timp ce roz deschis, roz luminos și fuchsia fac, de asemenea.

Având un timp dificil, imaginându-vă ce să împerecheați cu ce? Iată câteva nuanțe care merg teribil împreună.

1. Cobalt albastru, galben, portocaliu2. Ciocolată maro, roz, piersic3. Violet, albastru strălucitor, Teal4. albastru, roz, Wite5. Coral, Gri, Fildeș

Vă rugăm să lăsați acest câmp Guvernaget Buget Fashionista în căsuța de e-mail!
E-mail *

Verificați dosarul Inbox sau spam pentru a confirma abonamentul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *