Ducesa în Vibrant Red Separă de acțiune privind dependenta de vorbire

Posted on Categories:Uncategorized Leave a comment

Ducesa ales separã roșu bogat pentru acțiunea de astăzi privind discursul Addiction.

Evenimentul a avut loc la sediul BAFTA din Londra.

Funcția a fost găzduită de înainte Trust; ducesa este patronul trustului. Ea a fost acolo pentru a lansa oficial acțiunea desfășurându pentru campania Addiction, și să livreze la adresa keynote. (Unele pot aminti ea a fost patronul regal de acțiune în domeniul dependenței de mai mulți ani. Organizația care a fuzionat cu încredere înainte în aprilie)

Mai multe detalii despre evenimentul de astăzi din povestea de seară Standard.

Ducesa de Cambridge, a avertizat „nici unul dintre noi nu sunt imune“ de dependenta.

În discursul său, ea a subliniat „impactul devastator“ pandemie a avut asupra ratelor de dependenta. Ducesa a spus: „Dependenta nu este o alegere. Nimeni nu alege să devină un dependent. dar se poate întâmpla la oricare dintre noi. Nici unul dintre noi nu sunt imune.

Kate sa întâlnit beneficiari ai transmite Trust, precum și foști dependenți, să audă de experiențele lor.

O altă vedere al ducesei.

Povestea de oameni Simon Perry are mai mult.

Discursul ei a subliniat importanța abordării de concepții greșite despre dependența și rădăcinile în experiențele din copilărie, încă una dintre cauzele principale ale lui Kate în munca ei regală.

Lansarea campaniei pe termen lung – care va lucra pentru a îmbunătăți gradul de conștientizare și înțelegere a dependenței, cauzele și amploarea acesteia în societate, pentru a permite mai multor persoane să ceară și să primească ajutor – va coincide cu perioada de conștientizare Addiction Săptămâna (18-24 octombrie).

Ne întoarcem la seara povestea convențională de Laura Elston.

„Drumul spre dependenta este de obicei mai multe niveluri și complexe. Dar, prin recunoașterea ceea ce se află sub dependenta, putem ajuta la eliminarea tabuurile și rușinea pe care-l înconjoară, din păcate.“

Luarea de măsuri privind Dependenta este o campanie pe termen lung, care va lucra pentru a îmbunătăți gradul de conștientizare și înțelegere a dependenței. De asemenea, se analizează cauzele și scara în societatea sa, pentru a permite mai multe persoane pentru a cere și de a primi ajutor.

Ducesa, de asemenea, a spus, „Eu susțin pe deplin«Acțiunea Asumarea toxicomania»campanie de îmbunătățire a gradului de conștientizare și înțelegere a dependenței. Campania ne va arăta că, nu numai că mulți oameni recupera de la dependenta, ei pot merge pe la Prosper „.

În prima fotografie a vorbitul ducesa, s-ar putea recunoaște cei doi domni așezați pe scenă să-i drept, prezentatorii de televiziune Ant McPartlin și Declan Donnelly. rapoarte Simon Perry a fost surprinsă să le vadă, „Kate compus și glumit că ea a crezut că a fost«probleme»și că ei au de gând să facă o face una dintre lor«încercări de fălțuit.» Prezentator decembrie, care a fost, de asemenea, cu cantaretul Tom Walker, a declarat că „Putem aranja asta.“ „Pe povestea oamenilor.

Ducesa se pare că nu au dat seama că vor fi acolo. Rhiannon Mills parts de știri cer reacție ducesei când a lovit în ele.

Aici vezi Ducesei pe chat cu cei doi bărbați.

Dl McPartlin a vorbit despre sale probleme de dependenta proprii dupa o interventie chirurgicala la genunchi.

O altă vedere al Ducesei la evenimentul de astăzi.

Acum, pentru aspectul nostru la ceea ce a purtat Kate.

bogat fusta ei cutat roșu este de Christopher Kane cu grație Mari pentru vârful ei. Aceasta este Crystal-impodobita fustă plisată ($ 995 la Farfetch, $ 1039 la Christopher Kane).

Ducesa eliminat înfrumusețarea de metal de la fusta ei (în cazul în care acest lucru este aceeași fusta); este complet detașabil. Confecția 100% poliester, cu talie înaltă, „cute duble Sunray,“ și un fermoar lateral ascuns. Cu datorită Daily Mail Caroline P Parr și Middleton Maven, designerul a confirmat că este piesa lui.

Middleton Maven sugerează partea de sus este de Polo Ralph Lauren, brand-ul lui Slim Fit Cashmere turtleneck pulover ($ 248) prezentate mai jos. N-am avut timp să se uite atent la bucată și am ieșit din oraș în scurt timp.

Ea a adus înapoi o pereche de pompe de Ralph Lauren, stilul retailerilor Celia (675 $, acum vândut).

De asemenea, ea a repetat ea DeMellier Nano Montreal Bag în colorway „caramele profund neted“. Mai jos, punga atunci când sunt transportate în luna mai.

Se pare că ducesa poate fi adus înapoi de design ASOS 14K placate cu aur Twist Hoop cercei (14.50 $). Fotografia de produs este în centrul montajului vezi mai jos.

Aici este mai mult de o fotografie din zi.

VIDEO:
Aici este video de familie Canalul Royal.

Corelare:

Vizitați site-ul de încredere înainte aici; pagina de Facebook a organizației este aici; feed-ul de Twitter este aici.

Piesa de seară convențională este aici; Simon Perry articol oameni este aici;

65Save

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *