Victoria Secret: Sfaturi de cumparaturi & Canalizarea interior dvs. înger

Posted on Categories:Uncategorized Leave a comment

Spune-le prietenilor

Tweet.

Pin.

Reddit

Buzunar

Victoria Secret este ca Sfântul Graal al sexy. poate e pentru BFFs ta Alessandra Ambrosio și Chanel Iman sunt acolo pentru a face cumpărături cu tine, sau poate e pentru că într-un fel arate întotdeauna atât de bine în oglinzi dresing.

Acest post poate conține legături afiliate. Consultați Politica noastră de confidențialitate.

Orice ar fi, o fată ar putea arunca în aer o mulțime de bani în retailer faimosul, dar nu neapărat pe elementele potrivite. obține cele mai de experiența de cumpărături secrete Victoria dvs. cu aceste sfaturi.

Deschideți-side One Piece, $ 43 alineatul (la vanzare), Victoria Secret

Hacks cumpărături Victoria Secret

Ia de dimensiuni mai întâi

Un foarte dulce însoțitor de vânzări așteaptă în apropierea vestiarele cu bandă de măsurare în mână pentru a vă asigura că selectați sutienele potrivite pentru tine. Un număr șocant de femei sunt de cumpărare dimensiunea greșit, așa că înainte de a vă umple camera sos (sau coșul de cumpărături on-line), cu sutiene prost-montaj, cere ajutor.

T tricou fără fir sutienul, 15 $ (la vanzare), Victoria Secret

După ea ți se potrivește, te va aduce chiar și o selecție de sutiene care răspunde nevoilor specifice.

vs online în magazin

Când știți că doriți să cumpere ceva de la VS, verificați întotdeauna prețurile atât online, cât și în magazin. Ei tind să fie diferite, și nu doriți să plătească mai mult decât este necesar.

Trebuie doar să vă faceți griji cu privire la costurile de transport maritim, dacă sunteți de cheltuieli mai mici de 100 $ – și, uneori, nici măcar atunci. Magazinul online oferă, uneori, oferte de sezon de transport gratuit. chiar acum (iulie 2019), există două astfel de oferte postate pe site. Puteți obține transport gratuit pentru nimic în noua colecție de toamna cu cod PREVIEWSHIP sau puteți obține transport gratuit pentru comenzile de 50 $ sau mai mult cu codul SHIP50.

Magazin de vânzare semi-anuale (în prezent)

Dacă $ de 50 pare a fi prea mult pentru un sutien, magazin de vânzare semi-anual pentru a obține acel sutien pentru 15 $. Vânzarea apare în magazine în iunie și decembrie și durează, de obicei, timp de două săptămâni în magazin.

Front-Close Bralette, 15 $ (la vanzare), Victoria Secret

Dar aici e un mic secret. Aceste prețuri de vânzare fabuloase închide în jurul on-line pentru un pic mai mult. E adevărat! Este iulie acum și există încă prețurile semi-anuale postate pe site-ul web. Toate Merch în acest post este de vânzare, ceea ce înseamnă timp pentru mișcare este acum.

Nu platiti prețul integral

Nu trebuie să vă înscrieți pentru un card de credit magazin să înscrie oferte exclusive. Victoria Secret trimite sume nebun de e-mailuri pentru cumpărătorii fideli care oferă reduceri la doar despre tot în magazin. înregistrați-vă pentru mesajele de poștă electronică on-line sau în magazin și salva mare. Dacă sunteți pacient, nu va trebui să cumpere ceva de la VS pentru prețul întreg.

Nu te grăbi (dacă nu e la vânzare!)

Plunge Căptușit Bra, 15 $ (la vanzare), Victoria Secret

Dacă e sutien ai vrut de când ai văzut prima dată în catalog și este de vânzare, apoi prin toate mijloacele, se obține înainte de a fi plecat. Daca este un sundress ai văzut on-line, nu simt nevoia să se năpustească. Îmbrăcăminte on-line tinde să rămână în jurul valorii de un timp.

Chiar și costumele de baie ședere în jurul valorii de ani de zile de la Victoria Secret. Deci, dacă ești tare pe bani, asteptăm. Va fi acolo mai târziu.

Recompense înger

După cum te-ai aștepta, VS are un program de recompense. Dezavantajul este că este legat de un card de credit secretă Victoria. Noi nu dragoste carduri de credit magazin, chiar și cele care dau tu perks – pentru că asta e modul în care acestea vă cârlig în cheltuielile suplimentare.

Obuz Wild floare de catifea Crema de corp, $ 3,99 (la vanzare), Victoria Secret

Dar, dacă întotdeauna magazin doar pentru haine, piese de fundație și de frumusete la Victoria Secret, cardul de credit este o opțiune pentru tine. Câștigi 1 punct pentru fiecare 1 $, și le puteți încasa pentru o recompensă în bani de 10 $ sau $ de 15 la 250 de puncte.

Canalizați îngerul interior

Daca esti ca noi, atunci ai dumneavoastră preferat VS înger (de obicei, suntem tentați să cumpere ceva doar pentru că lui Alessandra-l poartă). Da, sunt superbe peste măsură rezonabilă, dar modele Victoria Secret sunt atât de arătos încât se simte ca acestea sunt la nivelul nostru.

Puteți ajunge să le cunoască mai bine prin verificarea VS Acces nelimitat. parts Candice ce crede ea este sexy in timp ce Adriana arată cum să utilizați noua paleta de machiaj brandului. În plus, puteți afla despre toate doamnele și sindrofii de cumpărături nebun și alte premii. Dacă numai pentru distracție de ea, credem că merită în câteva minute din timpul tau.

Vă rugăm să lăsați acest câmp Guvernaget Buget Fashionista în căsuța de e-mail!
E-mail *

Verificați dosarul Inbox sau spam pentru a confirma abonamentul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *