Căutarea mai mică: Salvarea arhitecturală

Posted on Categories:Uncategorized Leave a comment

Share

Tweet.

Pin.

Reddit

Buzunar

Acest post poate include legături afiliate. Consultați Politica noastră de confidențialitate.

Una dintre cele mai bune modalități de a și unicitatea față de casa dvs. este prin utilizarea pieselor de salvare arhitecturală. Cornișe vechi, ferestre vechi și bucăți de formare a coroanei pot fi reproduse pentru a vă oferi casa un aspect distinct ciudat. Și cea mai bună parte este, reutilizarea ceva care altfel ar merge la dump este o modalitate ușoară de a fi eco-friendly.

Piesele arhitecturale pot fi găsite oriunde pentru orice preț. Cel mai bun pariu este să verificați licitațiile locale, vânzările imobiliare, Craigslist, Ebay și piața online localizată.

Salvagemarket.com este o altă opțiune; Este o piață special pentru cumpărătorii și vânzătorii de salvare arhitecturală.

Știu o femeie care a primit o cadă complet gratuită de gheare, pentru că a cerut unui vecin care a fost renovat dacă ar putea să-și perceapă amplasamentul. Mama mea a marcat 20 de ferestre vechi de ferestre pentru a fi liber pentru că a citit ziarul.

Câteva sfaturi mult mai multe pentru a folosi salvarea arhitecturală

Ia creativ cu descoperirile tale. Întoarceți o bucată veche de formare a coroanei într-un cadru de imagine, cum ar fi cele de la reciclarea trecutului pentru fiecare 38 de dolari fiecare.
Atașați vechile uși sau cârligele la o corunșă veche sau o bucată de turnare pentru un cârlig de haină distinct.
Utilizați un grătar vechi pentru o artă de perete. Mergeți la piesele vechi ale casei pentru unele piese de buget, dacă le puteți găsi în orașul dvs. de origine.
Vechile ferestre și obloanele pot lua cu ușurință vieți noi ca oglinzi sau cadre de imagine.
Lemnul recuperat este unul dintre materialele mult mai versatile. Faceți uși, plăci, artă de perete sau adăugați atingeri decorative la mobilierul dvs.

Urmăriți videoclipul de mai jos pentru a vedea doamna de nișă Go Shopping pentru Salvarea arhitecturală în San Diego, Caifornia.

Vă rugăm să lăsați acest câmp Guvernaget Buget Fashionista în căsuța de e-mail!
E-mail *

Verificați dosarul Inbox sau spam pentru a confirma abonamentul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *