Colecția de cizme de decupare a trendului 2014

Posted on Categories:Uncategorized Leave a comment

Cizmele tăiate sunt foarte potrivite ca colecția dvs. de primăvară sau vară. Acest tip de cizme au un model de cool și chunky pentru a amesteca potrivirea cu orice ținute de toamnă.

Tăiați cizme
Arată dur și greu și ideal pentru a scoate aspectul mai înrădăcinat toamna/sezonul de vară. Acești pantofi tăiați tăiați se potrivesc cu orice, de la blugi skinny până la fustă din piele. Acestea vor adăuga o sensibilitate punk chiar și la cele mai de bază dintre articole de îmbrăcăminte.

Vedeți următoarele fotografii despre un fel de cizme tăiate pe care le -am obținut de AllwomeNstalk.

1. Tăiați cizmele occidentale

Cizmele în stil occidental par a fi o alegere populară a încălțămintei, indiferent de anotimp. Dacă cizmele în stil occidental vă gâdilă fantezia, de ce să nu alegeți unele cu câteva detalii tăiate și un călcâi stivuit? Aceste cizme din piele de piele Taupe sunt o abordare contemporană asupra cizmelor tale normale în stil occidental. Au arătat grozav purtați cu denim și imprimeuri florale în dificultate.

2. Tăiați cizmele de gleznă

Detalii groase, cu tocuri și știfturi groase, sunt toate marginile de care au nevoie cu adevărat aceste cizme. Detaliile decupate și curelele de gleznă catară sunt doar gheață pe tort. În ciuda unui toc destul de ciudat, restul designului este destul de elegant. Obțineți o pereche de aceste cizme de gleznă cu 80 de dolari pe River Island. Echilibrați -vă de ciocnirea unor astfel de cizme, făcându -le cu rochii scurte și paltoane structurate.

3. Tăiați cizmele stivuite

Cizmele colorate mai deschise sunt minunate pentru a purta cu mult mai multe ținute neutre. O cizmă de căprioară artificială într-o culoare albastru-cenușiu ar arăta excelent, cu culori neutre și bronzate pentru toamnă. Declarațiile decupate la glezne și curele caratale Adăugați atingeri la tendință la design. Un călcâi stivuit din lemn acționează, de asemenea, ca un contrast mare.

4. Tăiați cizmele de gleznă

Dacă după cizme tăiate, care sunt de asemenea purtabile, atunci o cizmă fără tampon, cu detalii subtile, trebuie să facă trucul. Cizma de gleznă neagră este o capsă de garderobă, iar alegerea unuia cu un detaliu decupat este o modalitate excelentă de a intra în această tendință de încălțăminte de toamnă. Alegeți o pereche cu un călcâi scăzut și purtați -le cu hemline scurte, în timp ce puteți încă să vă îndepărtați de ea sau blugi și paltoane skinny.

5. Cizme cu toc albă tăiat

Vezi si

Colecții, magazin și stil
O colecție atemporală: Cum să investești în ceasurile ideale

Luminați -vă aspectul într -o pereche de cizme albe decupate. Finisajul cu aspect din piele albă este destul de minimalist și un călcâie neagră contrastantă se atinge în tendința monocromă. Ar arăta elegant purtat cu jambiere din piele și un pulover supradimensionat.

6. Cizme tăiate cu toc înalt

Dacă vă place înălțimea suplimentară atunci când se referă la cizmele dvs., atunci uitați -vă la o pereche cu un călcâi înalt. O pereche de cizme de Elizabeth și James vă va întoarce câteva sute de dolari, dar consultați Nasty Gal și ASOS pentru mult mai multe stiluri prietenoase cu bugetul.

7. Cizme tăiate grele

Canalizează -ți punk -ul interior cu o pereche de cizme grele. Tocuri, catarame, știfturi și fermoare, toate adaugă această margine suplimentară. Purtați-le cu pantaloni scurți din denim tăiați, jachete din piele și beanies slouchy pentru un aspect casual off-duty.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *