Cele sute de rochii: Ziua 21

Posted on Category:category Leave a comment

Ați luat-o cu toții cu privire la faptul că voi face, în esență, același model și din nou, până când amândoi să scăpăm de la epuizare? Iată o altă simplitate 5723, care are nevoie de un pic mai multă apăsare decât a primit:

Acest lucru se află într-o bandă bună de cămașă ușoară decât cea obișnuită. Am avut speranțe foarte mari pentru această țesătură, iar apoi sa întâmplat acest lucru:

Indiferent de ce am încercat, tocmai nu puteam obține acele dungi să se potrivească. Probabil că am luat-o în afară de patru sau cinci ori. S-ar putea să o iau în afară de unul mult mai mult timp și să folosesc o bandă de țesături pentru a opri pârâul presr-picior, ceea ce mă învinovățesc pentru nepotrivire. (Ei bine, piciorușul de picior presator și tăierea ușor de tăiat.)

Fermoarul este un C:

Nu am nici o idee de ce am avut deloc obligatoriu de părtinire a marinei. Cred că am cumpărat-o într-un mare lot la o vânzare de curte:

Și ce sa întâmplat aici? Presupunerea ta e la fel de buna ca a mea:

Aceasta este partea mea preferată a acestei rochii … Îmi place foarte mult efectul chevron:

Nu sunt sigur unde am cumpărat asta … ar fi putut fi pe masa rămășiței la Britex. Are acel simț scump-italian-bumbac. (Și Hei, când a început Britex să vândă online? Oooooh! Și cum am nevoie de mult mai multe locuri pentru a cumpăra țesături online …)

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook

Ca aceasta:
Ca încărcarea …

Legate de

O nouă fustă! 19 mai 2008
Și din nou, de la Topjune 4, 2006
Cinci unelte de cusut pe care le folosesc toate timpurile 29, 2012 cu 49 de comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *