Free of the Week – Tricouri Photoshop GRATUIT Imprimare „Hypnotic Ape”

Posted on Category:category Leave a comment

Tricouri Photoshop gratuite „Hypnotic Ape”
Nu credeți că săptămâna aceasta se va încheia fără un cadou special din partea echipei de fabrică de tricouri. Există o mulțime de resurse gratuite disponibile, cu toate acestea, acestea sunt speciale, deoarece există o fereastră de timp extrem de restrânsă în care puteți avea acces la ele. Puteți obține aceste imprimeuri cu tricouri fără a plăti un ban doar pentru o săptămână, în timp ce, de obicei, includ o etichetă de cost.
Recomandarea din această săptămână provine de la designerul grafical original Vlad ISAC, precum și de la exclusivitate în acest design, deoarece nu veți putea să -l achiziționați din altă parte. Dar, de fapt, acum îl primești gratuit! Se numește „Ape hipnotic”, precum și a fost produs în Adobe Photoshop, la fel ca tot designul lui Vlad. Acesta este cel de -al doilea stil al său prezentat în secțiunea Free of Week ”chiar aici pe blog, așa că dacă sunteți fan, ar trebui să rămâneți în jur – alte lucrări din colecția sa trebuie să fie oferite din nou.
Datele oferite pentru descărcare sunt o singură date stratificate în format TIFF, cu transparență. Acest lucru este perfect pentru imprimarea DTG. Cu toate acestea, dacă sunteți profesionist la imprimarea ecranului, puteți solicita date stratificate în format PDF.
Stilurile lui Vlad par a fi o experiență în vârtej într -o lume paralelă, unde puteți atinge aproape energiile cosmice, unde aterizarea pe lună este dusă întâmplător cu Godzilla, precum și Nefertiti în fundal. Trippy, nu -i așa? Trebuie să vă place creativitatea sa nelimitată, precum și să sugerați o serie de concepte excentrice care pot veni împotriva credinței proeminente.

0/5 (0 recenzii)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *