Rock unele culoare în această iarnă ca celebritățile dvs. preferate

Posted on Category:category Leave a comment

Tweet.

Pin.

Reddit

Buzunar

Există atât de multă inspirație de modă care trebuie să fie atinsă de celebrele noastre preferate în această săptămână că capul nostru elegant se rotesc. Blake ne dă o lecție în amestecarea nuanțelor (ea face o slujbă de top-notch găsirea culorilor sale personale), în timp ce Kerry Washington ne influențează să purtăm pantofi colorați în albastru.

Luați un indiciu de la profesioniști în această săptămână și să riscați. Ieșiți din RUT-ul dvs. de iarnă de iarnă din toate negre și mereu în cizme și arătați acea figură pe care ați ascuns tot sezonul. Cameron Diaz vă îndrăgostește.

Inspirația culorii de iarnă din celebrități

Cameron Diaz

Cameron Diaz a mers covorul aptly Hued pentru L.A. Premiera Green Hornet într-o rochie de cocktail de mac de mac cu un singur umăr, C. Greene Hammered Hoops de aur, un colier de bijuterii Lana și prelungirea picioarelor Casadei Pointy-toe.

Zoe Saldana.

Zoe Saldana purta maoon Suede Brian Atwood Pompes și o rochie fără bretele J. Mendel la celebrarea Globurilor de Aur Designer Kickoff în L.A.

Camilla Belle.

În plus față de Walking Alberta Ferretti Runway Show, Belle a participat la cina designerului într-o mini pastelă pliată, cu o brățară cu diamante, un inel de cocktail dramatic și sandale de argint de argint.

Michelle Williams.

În N.Y.C., Michelle Williams și-a continuat dungi de designul de demură, cu o rochie de cocktail negru cu arcul; A terminat aspectul cu tocuri de satin și o ambreiaj potrivită.

Nicole Richie.

Cele mai elegante a împerecheat un Emilio Pucci Mini inspirat de 70 de ani, cu tocuri de peep-toe din West Hollywood.

Rachel McAdams

Rachel McAdams a mers pe gloria roșie de dimineață în Londra Sporting o rochie de suspensie Suno cu pompe purpuriu și un inel de pirită tăiată cu pippa mică.

Kerry Washington.

Kerry Washington a ieșit în bocanci de flori de porumb și un sequin Alberto Makali Mini pentru premiile Criștilor Criticii din New York.

Carey Mulligan.

Carey Mulligan a împerecheat o rochie de cocktail metalic cu pielea cu piele mare Yves Saint Laurent Toci și un inel de cocktail de ametist Dana Rebecca în Palm Springs.

Blake Lively

La Consiliul Național de Review of Motion Pictures Premii Gala în N.Y.C., Blake plină de viață a fost uimitoare din toate unghiurile într-o rochie de marsa cu un spate scăzut.

Natalie Portman.

Mom-to-be Natalie Portman a accesorizat o rochie de mătase de mătase, cu cercei Trinity Cartier și tocuri Christian Dior și o geantă pentru Palm Springs International Film Festival Gala.

Vă rugăm să lăsați acest câmp Guvernaget Buget Fashionista în căsuța de e-mail!
E-mail *

Verificați dosarul Inbox sau spam pentru a confirma abonamentul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *