Glamour Kills

Posted on Categories:Uncategorized Leave a comment

Glamour Kills este un brand american de Marc Capicotto. Brandul m -a impresionat continuu cu lansările lor, dar au fost și în trecut destul de ușor de porumbel. Uimitor peste toate printurile pe care le considerăm destul de purtabile. Stilul poate fi de obicei înrădăcinat într -o categorie de culori puternice neplăcute.
Glamour Killswe adoră, de asemenea, uciderea glamourului din cauza calității lor deosebite, 100% anumite ucideri de glamour folosește îmbrăcăminte americană. Acestea fiind spuse, am fost foarte impresionat de desenele lor și v -aș sfătui să le verificați dacă sunteți un copil de scenă, Dar chiar dacă nu ești, ar trebui să existe unul dintre cele două tricouri care să se potrivească fanteziei tale.
Totuși, totul a început cu Glamour Kills Signature Flying Pig. Mark explică: „Prima cămașă a fost numită,„ Când porcii zboară ”. Pentru mine, această frază înseamnă că se poate întâmpla orice și asta este ceea ce îmi bazez viața și compania din jur. Pur și simplu am vrut să -mi pun arta pe cămăși și a fost o ofertă bonus pe care oamenii le -au cumpărat. ”
Glamour Kills Îmbrăcăminte este probabil unul dintre cele mai recunoscute mărci din scena muzicală. Toată lumea știe și iubește acele culori strălucitoare și designuri îndrăznețe. El atrage multă inspirație din lucrurile de zi cu zi, muzica și cultura pop, în general, îl fascinează.
Glamourteesglamourtees

Glamourteesglamourteesglamourteesglamourteesglamour ucide țesături împreună fire de cultură. Tricourile lor, glugă, costume de baie și denim combină o margine rock n ‘roll cu un modernism elegant. Estetica lor este la modă, dar încă în subteran. Este plăcut, dar totuși înfiorător. Este vibrant, dar subtil. Este viitorul mărcilor de stil de viață pentru tineret; Este omoară glamour.

0/5 (0 recenzii)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *