Exact cum să cumpărați dulapul dvs. – 6 moduri de a obține un aspect proaspăt la haine vechi

Posted on Categories:Uncategorized Leave a comment

Tweet.

Pin.

Reddit

Buzunar

Acest post poate consta din legături afiliate. Consultați Politica noastră de confidențialitate.

Având “nimic de utilizat” este o problemă tipică între femeile în stil stil. Condiția ar putea să apară în mod neașteptat – ca, la 75 de minute înainte de a pleca pentru o petrecere de legătură neagră, la care au participat cei mai extravaganți ai prietenilor tăi. Sau poate fi o bomboană plictisitoare pe care o faceți cu zi.

Lucrul amuzant este că nu are nimic de utilizat este un cadru de minte. Toți avem bucăți în dulapurile noastre care sunt candidați pentru costumele la modă. Da, este nevoie de un pic de credință inovatoare pentru a face o noul elegant, elegant din perdanții vechi, neinteresivi – cu toate acestea, se poate face cu siguranță.

Fascinat? Excelent. Încercați aceste 6 sugestii, precum și obțineți câteva ponturi proaspete pentru a purta, fără a investi un ban.

Cum de a stoca dulapul dvs.

Presupune prostii

Achiziționarea numai a dulapului dvs. numai dacă puteți obține un aspect proaspăt la hainele vechi, și, de asemenea, aceasta nu este o sarcină foarte ușoară. De îndată ce determinăm că am terminat cu acel haină de cască sau cu pantalonii Polka Dot, este greu de crezut în moduri diferite.

Faceți tot posibilul pentru a pune deoparte orice tip de idei despre ceea ce este trending. În schimb, concentrați-vă asupra amestecării, precum și a potrivirii. Exact cum ar putea că acel apariție a gâtului cu o fustă de creioane? Sau, ați putea să faceți upgrade acele pantaloni, purându-le cu un buton de mătase contemporan?

Telefonul unui pal.

Obținerea ajutorului unui bun prieten de încredere (sau a două!) Este o metodă ușoară de a obține un aspect proaspăt la lucrurile vechi. Bine ați venit pe prietenii galvanți, precum și trimiteți-i chiar în dulapul dvs. cu un obiectiv în minte: asamblarea unui costum pe care nu l-au văzut niciodată.

Șansele sunt, cum ar fi câteva dintre acele îmbrăcăminte nouă. Chiar mai bine, veți începe să vă gândiți în mod substanțial cu privire la diferitele combinații de îmbrăcăminte de brand nou.

Faceți-o o sarcină de la mijlocul zilei

Achiziționarea camerei dvs. de depozitare este o activitate care necesită timp și cameră. Dacă sunteți grăbit sau distras, veți termina confirmarea ideii că de fapt nu aveți nimic de purtat.

Ștergeți calendarul pentru o zi de mijloc înainte de a vă arunca în vigoare. De asemenea, ați putea să vă vărsați un pahar de vin roșu și, de asemenea, aveți runde de brânză la îndemână. Faceți o după-amiază (doar nu vărsați vinul roșu).

Du-te adânc

Nu puteți cumpăra în mod eficient dulapul cu un cec rapid. Trebuie să ajungeți sub grămezi de blugi, precum și de tei, în spatele bluzelor, precum și între cardiganurile de pe perete. Este un minut magic când găsești un favorit vechi pe care l-ai neglijat ai avut.

Du-te adânc în dulap, precum și cu siguranță veți fi compensați.

Angajați croitorul

Planificați dezvoltarea unui teanc de haine care au nevoie de o atingere a lui Cressmaker. Dacă aveți îmbrăcăminte în toate locurile sau mâneci incorecte care acoperă cele mai bune inele, un nip și un tuck ar putea face diferența.

Unele piese pot fi chiar reproduse de un dressmaker. Poate că rochia prea scurtă este mult mai bine acționată ca un top. Sau probabil că pantalonii pot supraviețui ca Capris.

Merită prețurile acestor modificări, deoarece acestea ar putea fi mai ieftine decât achiziționarea de noi. Și, de asemenea, rezultatul finalizării va fi cu siguranță o piesă care este total distinctă.

Mențineți uzura sezonieră

Chiar dacă nu stați într-un mediu sezonier, ajută la ciclul de îmbrăcăminte, precum și din dulapul dvs. Da, este o metodă a minții – când nu considerați ceva în fiecare zi, nu aveți șansa de a obține obosit cu ea.

Faceți o practică de boxing pentru câteva lucruri în fiecare sezon și, de asemenea, puneți-le în spațiul de depozitare. În sezonul următor, când trageți acele casete de depozitare, acele haine vechi vor avea cu siguranță un sentiment nou pentru ei.

Cumpărați dulapul dvs.? Distribuiți sfaturile ideale în comentariile!

Vă rugăm să lăsați acest câmp de buget golget de câmp Fashionista în căsuța de e-mail!
E-mail *

Examinați dosarul Inbox sau spam pentru a vă valida înregistrarea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *