Cum la Layer pentru sezonul de iarnă Conform Instagram

Posted on Category:category Leave a comment

Spune-le prietenilor

Tweet.

Pin.

Reddit

Buzunar

Acest post poate include legături afiliate. Consultați Politica noastră de confidențialitate.

Stratificarea poate fi cel mai bun prieten sau cel mai rau dusman. Pe de o parte, stratificarea hainele potoleste frisoane și vă oferă libertatea creativă de a folosi piese vechi în moduri noi. dar stratificarea greșit plecat? Ajungi simțindu-se ca o bezea cu nici un sens de stil.

Ei bine, eu spun, nu bezea pentru tine! Să păstrăm jocul stratificarea pe punctul. aici sunt cele 10 reguli supreme ale sezonului de iarna layering, fiecare demonstrat printr-un aspect stratificat incredibil de la Instagram.

Cele 10 reguli de Stratificarea

1. imprimă pereche de animale și neutrii.

Știi că strat animal print sau kimono aveți în dulap, cel care este mod mult mai agresiv decât stilul normal, de zi cu zi? a pus acea bucată la locul de muncă prin alunecarea-l pe sub un pardesiu neutru. la fel ca asta, ești un geniu stil.

https://www.instagram.com/p/Bc6miG5HBKP/?tagged=animalprint

2. două straturi sunt mai bune decât unul.

Puteți asocia Motos și blazere, dublu pe pulovere și chiar purta două paltoane complementare în același timp. Succesul tau aici se află în ordinea îmbrăcăminte: haine montate și foarte îndrăzneț, straturi cu model straluci ca sub-straturi. top aceste piese cu un șanț solid de culoare sau pardesiu.

3. purta un top cu guler.

Încercați și vizualizați tinuta de mai jos, fără partea de sus alb. Este clar mai puțin interesant în acest fel, nu? Gulerul alb contrastant, Hemline și mâneci oferă structura, astfel încât aspectul de ansamblu pus împreună, și nu aruncat împreună.

MENIUL este aceasta: un alb top, guler cu un pulover funcționează întotdeauna. adaugă un strat structurat dacă vă simțiți prea pufoasa.

https://www.instagram.com/p/Bc3ENv8gxoc/?tagged=layering

4. texturi de utilizare pentru a adăuga interes.

Texturile funcționează la fel de greu ca și culori pentru a adăuga interes pentru o tinuta. Deci, chiar dacă dumneavoastră sezon garderoba de iarna este format din elementele de bază, puteți (și vei) combina-le în combo-uri unice, elegante – doar jucând pe diferențele texturale. încercați să potrivire două tricoturi cu nervuri diferite, denim rupta, din piele, plus de metal fermoare, și va toate lucrările frumos!

5. lasa amprentele aldine Peek.

Un print floral sau nebun sălbatice este ideală între straturi solide de culoare. Difuzați partea ta sălbatică într-o doză micuțe, dar sandviș cu un solid câteva, dar mai puțin interesante piese. Rezultatul final este o tinuta care este uimitoare vizual, fără a fi over-the-top.

https://www.instagram.com/p/BYpTpYCg3Fb/?tagged=layeringstyle

6. distractiv au cu accesoriile.

Povestea ta stratificarea nu se termină cu paltonul! adăugați o eșarfă colorată sau o notă de dantelă la amestecul pentru a scoate în evidență partea ta jucausa.

https://www.instagram.com/p/Bc43vClDLQ7/?tagged=streetstyle

7. Nu aveți nevoie de piese îndrăznețe pentru a face un costum îndrăzneț.

Stratificarea de succes nu are nevoie de atenta culoare-pereche sau chiar o singură bucată declarație. Dacă tensiunea despre împerechere mai multe piese de culori diferite, atunci nu. Du-te monocrom cu elementele de bază solidă de culoare deschisă în nuanțe de gri, albastru sau negru.

https://www.instagram.com/p/Bc43hCnlX3w/?tagged=streetstyle

8. Joacă în fiecare piesă.

Am putea vorbi zile despre haina și pantofii în acest pic, dar am de gând să sun dintr-un erou necunoscut. A se vedea că tricou alb poking sub pulover cămilă? Asta e adevărată vedetă în acest ansamblu. Lightens lucrurile Ea și aduce în contrast atât de necesare. Fără ca tricou, denim întuneric împotriva cămilă, probabil, arată mizeră.

În ansamblu dumneavoastră stratificat, fiecare piesă joacă un rol!

https://www.instagram.com/p/Bc43SzPFOn_/?tagged=streetstyle

9. munca în sport dumneavoastră.

Un hanorac purtat pe sub un strat de bun arata mult mai dressier decât un hanorac purtat singur. Dezavantajul este dată de a scoate haina, sunteți încă purtând doar un hanorac. Dacă sunteți condus la locul de muncă în cazul în care singur hanoracul nu va acoperi, purta două straturi – sau o haină și un blazer – peste el. atunci puteți lua de pe un strat și se lasă pe celălalt să rămână ca o parte din tinuta ta de interior.

https://www.instagram.com/p/Bc428jshY1w/?tagged=streetstyle

10. sus-l.

Palarie Păstrați cald și sunt un mod fabulos de a amesteca look-ul. Șepci, căciuli slouchy, pălării Cloche și berete toate face adăugiri simpatice stratificata ta afară.

https://www.instagram.com/p/BcYcw4-AHAb/?tagged=winterlayering

Stiluri de dragoste Instagram? Check out cele mai bune All-Red Ținutele Instagram lui.

Vă rugăm să lăsați acest câmp Guvernaget Buget Fashionista în căsuța de e-mail!
E-mail *

Verificați dosarul Inbox sau spam pentru a confirma abonamentul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *