Trend de moda Fall 2011: noua marină neutră albastră

Posted on Category:category Leave a comment

Tweet.

Pin.

Reddit

Buzunar

Negrul poate fi uniforma super-chic neoficială a New York-ului la modă, dar poate fi, de asemenea, monotonă și, bine, ne amintește de funerali. Dacă sunteți în căutarea unui nou neutru la Don o dată după Ziua Muncii, luați în considerare marina ca fiind neutru pentru cădere.

Acest post poate conține legături afiliate. Consultați Politica noastră de confidențialitate.

De ce nava? Ei bine, Marina este întunecată ca negru, ceea ce înseamnă că poate fi purtat ca un neutru neutru negru. De asemenea, din cauza profunzimii de culoare, îmbrăcămintea marină pe un buget rareori intră în teritoriul “ieftin-aspect-fabric”, o problemă care de obicei se situează că altă alternativă la negru, maro. Mai mult, suntem destul de bolnavi de a purta tot timpul negru și de a iubi ideea de a adăuga o nouă bază de culoare dulapului nostru.

De ce NAVY este noul neutru din 2011

Este ușor să se potrivească să credem că Marina funcționează teribil ca un neutru, deoarece, ca orice ar trebui să fie neutru, merge cu aproape orice. În timp ce negru asociat cu accesoriile de neon are ambianța unui videoclip muzical de 80 de ani, marina cu aceleași garnituri luminoase se simte proaspătă. Dacă garniturile îndrăznețe nu sunt chestia dvs., luați în considerare Matching Marinei cu nuanțe de aceeași familie de culori – gândiți-vă la o bluză de marină eclectică, cum ar fi River Island Două Bluza de buzunar (ASOS, $ 48) Bluza în perechea preferată de blugi (orice spălare va face ). Alte neutre (negru, alb, kaki) și imprimă toate lucrările cu marina noastră iubită.

Marina este clasică

Când ne gândim la Marina, vedem viziuni ale dungiilor nautice clasice. Ca și rochia vitală mică și perlele, Navy nu iese niciodată în stil. Acest lucru face ca marina să fie o opțiune minunată pentru acele piese de investiții pe care le propovăduim întotdeauna. Un blazer roșu de cireșe este mai mult un risc financiar decât același blazer în Marina. Facem loc în dulapul nostru pentru această blazer prietene echipate (Bloomingdale, 88 $). O jachetă frumoasă sau pulover va avea întotdeauna un loc în dulapul dvs., indiferent de cât de de obicei puteți juca editor de modă. Mai mult, MARVY lucrează pentru birou, noaptea sau chiar pentru îmbrăcămintea exterioară (și, uneori, toate cele trei o dată).

Este festiv

Știm că ai niște petreceri fabuloase să participe la această toamnă și vrem să arăți partea. Anularea marinei cu metalice vă va ridica ansamblul de dragul zilei dragă la petrecerea de petrecere superbă. Ne iubim gândul unui lnd (rochie marină mică pentru cei din care nu plătiți atenția) cu pantofi de argint sau aur, ambreiaj și bijuterii. Rochia clasică a lui Zara (Zara, 59,90 dolari) rulează să fie asociată cu metalica sau metalica la alegere. (Și dacă nu ați auzit, Zara.com va începe să ia ordine în SUA pe 7 septembrie)

Împingeți-l

Magazinele dvs. locale sau magazinele de expediere sunt locuri minunate pentru a cerceta piesele marine, în special Blazers Marine. Căutați blazers de la branduri de moda cum ar fi Ralph Lauren, regele blazerului albastru, și de la brandul de potrivire a școlii vechi, cum ar fi Brooks Brothers, Tahari și Kaiser. De asemenea, verificați secțiunile pentru bărbați și băieți pentru Blazers Marinei pe care le puteți modifica pentru a se potrivi cu forma dvs.

Vă rugăm să lăsați acest câmp Guvernaget Buget Fashionista în căsuța de e-mail!
E-mail *

Verificați dosarul Inbox sau spam pentru a confirma abonamentul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *