5 moduri de a adăuga atingeri personale la hainele de nuntă

Posted on Category:category Leave a comment

Cum să -ți faci hainele de nuntă cu adevărat ale tale

Atunci când se referă la codurile vestimentare, în special la cravată neagră sau alte evenimente formale, mulți oameni presupun că este foarte prescriptiv. Există însă mai multe modalități de a adăuga atingeri personale la hainele tale formale – fie că este vorba de un tuxedo sau un costum.

Înainte de a intra în asta, există un lucru foarte crucial de care trebuie să țineți cont. Dacă adăugați ceva de genul acesta în ținuta dvs., păstrați -l subtil. Concentrația la o nuntă trebuie să fie pe mire și mire, nu pe anumite detalii sau accesorii pe care le poartă. Când oaspeții pleacă la sfârșitul zilei – sau seara – trebuie să vorbească despre cât de mare a fost nunta, nu despre cravata nebună pe care o purta mirele.

Cu asta în afara drumului, iată cele cinci moduri de bază de a adăuga o notă personală ținutei de nuntă.

X

15 O mulțime de accesorii esențiale pentru bărbați

Mai multe videoclipuri

0 secunde de 9 minute, 51 de secunde

Urmatorul
10 upgrade -uri în stil pentru bărbați instantanee și ușoare
05:10

Trăi
00:00
09:51
09:51

Ați putea dori, de asemenea:
Cum să găsiți un croitor de calitate
Cele mai bune pantofi pentru un tuxedo de nuntă
Fiecare detaliu despre ceea ce am purtat în ziua nunții mele

MAGAZINUL

Căutați colecția noastră de îmbrăcăminte și accesorii pentru bărbați la comandă

EXPLORA

Atingeri personale: manșete

Cumpărați seturi de manșete și știfturi Tuxedo

Atingeri elegante și moderne pentru ținuta de nuntă. Căutați selecția acum.

Cumpără acum

Nici o ținută formală nu este completă fără manșete – adică piesele decorative care fixează ambele părți ale manșetelor unei cămăși franceze.

Bufflink -urile sunt una dintre cele mai bune – și mai ușoare – modalități de a adăuga o anumită personalitate sau fler la ținuta ta. La urma urmei, ei ies fără să se distragă.

Acum, există mai multe modalități de a deveni creativ cu manșetele. În primul rând, vin în diferite materiale, inclusiv pietre, metale prețioase și sticlă. Există, de asemenea, mai multe tipuri de închidere din care să alegeți, inclusiv:

Remeditat înapoi – Acestea alunecă prin manșetele cu mânecă fără a fi nevoie de reglare
Lanț – o opțiune clasică care vine în designuri creative
Închiderea comutării – poate cel mai frecvent tip, acestea sunt sigure și ușor de aplicat
Stud – Acestea sunt compacte, rafinate și minimaliste
Întoarcerea mingii – un tip complex de închidere, acestea sunt versatile și ușor de personalizat

Când alegeți manșete, alegeți cele care reprezintă un anumit interes sau pasiune pe care o aveți. De asemenea, puteți obține unele care sunt adaptate sau gravate cu ceva crucial pentru dvs.-inițialele, inițialele miresei dvs., data nunții etc.

Marele lucru despre manșetele este că îți pot completa ținuta în timp ce adăugând o notă personală. Nu numai asta, dar le puteți păstra pentru tot restul vieții ca o păstrare pe care să o folosiți din nou într -o altă zi specială, ca o cină aniversară.

Atingeri personale: articol sentimental

Ziua nunții tale este o oportunitate excelentă de a adăuga un articol sentimental sau două la îmbrăcămintea formală. Acesta ar putea fi ceasul bunicului tău, un bar de cravată, cravată sau manșete de la tatăl tău. Orice ai alege, adaugă un strat cu totul nou de a indica faptul că doar întreaga experiență este mult mai semnificativă.

Un alt lucru pe care l -ai putea face este să împrumute ceva special de la un membru al familiei sau de cineva foarte aproape de tine. Nuntile sunt indicate că au ceva împrumutat, nu? Acest lucru nu trebuie să fie limitat doar la mireasă. Ambele părți pot (și ar trebui) să aibă ceva sentimental sau semnificativ cu ele în ziua cea mare.

Atingeri personale: Buzunar Square

O altă parte esențială a oricărei haine formale este Piața de buzunar. Este ușor să ignorați sau să vizualizați pătratele de buzunar, având în vedere că sunt un detaliu atât de de bază, impersonal, necesar pentru un costum. Cu toate acestea, există de fapt o mulțime de modalități excelente de a le personaliza.

Dacă căutați online, veți găsi destul de multe companii care pot broda pătratele de buzunar. Ați putea, de exemplu, să aveți data nunții, numele dvs. și ale miresei dvs., un citat preferat sau altceva semnificativ brodat pe al vostru.

Personalizarea unei pătrate de buzunar nu se limitează la mire – oaspeții și alți membri cruciali ai petrecerii de nuntă pot face acest lucru. În funcție de codul vestimentar de mireasă, puteți avea chiar pătrate tematice pentru toți cei implicați în ziua cea mare.

Desigur, o mulțime de oameni nu vor vedea aceste mici detalii. Cu toate acestea, este o modalitate excelentă de a crea un personal foarte special pentru a reflecta în anii viitori.

Atingeri personale: costum personalizat

Un alt lucru la care puteți adăuga atingeri personale este costumul sau tuxedo. Acum, există o mulțime de avantaje pentru a obține un costum personalizat. Pentru unul, vă puteți asigura că este special adaptat la cadru și stil. Pentru alta, ținuta personalizată este adesea de o calitate mai mare decât cele premade.

Când se referă la personalizare, obținerea unui costum personalizat sau un Giv TuxEste mult mai mult control asupra detaliilor fine. Aceasta include lucruri precum culori, butoane, monogramă și garnituri. În special, monograma și căptușeala sunt locurile în care aveți cu adevărat ocazia să faceți ceva care să vă indice special.

Atingeri personale: parfum

Ultimul lucru, dar nu mai puțin crucial de luat în considerare este parfumul pe care îl purtați în ziua cea mare. Parfumul este un lucru puternic și, atunci când se referă la al tău, poate evoca ceva semnificativ pentru tine. Acesta ar putea fi un anumit timp și loc sau o anumită memorie. Sau ar putea fi la fel de de bază ca alegerea unui parfum pe care îl cunoști pe mireasa ta.

Citire ulterioară: 7 cele mai bune parfumuri pentru nunți de primăvară și vară

Dacă aveți deja un parfum de semnătură care vă place și purtați mult, puteți opta și pentru asta. Pe de altă parte, puteți schimba și lucrurile pentru a se potrivi momentului sau temelor evenimentului.

Linia de jos

Nuntile sunt un moment pentru a reuni oamenii, a crea amintiri și a se pregăti pentru un viitor luminos cu cineva pe care îl iubești. Pe măsură ce vă pregătiți pentru a voastră, nu uitați să adăugați câteva atingeri personale ținutei voastre. Indiferent dacă evenimentul este foarte formal, semi-formal sau destul de casual, puteți obține un pic creativ cu acesta.

În mod specific, obțineți manșete individualizate, un articol sentimental, un pătrat de buzunar brodat, un costum personalizat sau tuxedo și un parfum special. Cu cât este mult mai îngăduitor codul vestimentar, cu atât mai multe oportunități de personalizare pe care le aveți. Dar chiar și cu cele mai formale evenimente, puteți adăuga în continuare câteva atingeri personale la ținuta dvs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *