Nu CULOTTES!

Posted on Categories:Uncategorized Leave a comment

Îmi pare rău, nu am afirmat destul de tare? Am spus, nu CULOTTES! Jur, Culottes sunt lucrarea diavolului. Pe lângă faptul că nu vreau să aud nici un fel de Gff despre bicicletele sau caii de echitatie sau despre ce o femeie autentică poate călători o bicicletă într-o fustă reală, nu unele risipi bastardizate de material creat în Lot unde lucrurile nu ar trebui să fie precum și împărțirea unde lucrurile nu ar trebui să se împartă.

Nu sunt un teoretorist de conspirație, oricât de într-o zi cred că vom descoperi că același truc trilateral comision / cavaleri Templieri / elks grup de club este responsabil pentru culottes, carob, acea persoană pe care o credeți mereu este de cheltuieli Paxton, totuși nu este “Siropul de porumb, David Blaine, precum și vicepreședinția, precum și că numai prin refuzul de a purta culottes, ne vom ocupa de planul lor rău. La fel de bine înțelegeți că este rău dacă include culottes.

De fapt, mă întreb dacă un misoginist greșit, precum și păsări de curte pentru a-și arăta shancurile sale spindly într-un utilikilt (băieți: dacă aveți picioarele pentru aceasta, este un “do” – nu -Ened nu este din piele, eeewww), În formă de furie, a creat culotte. “Dacă nu pot purta o fustă, nimeni nu poate!” (Cue râsez rău, felul care se termină într-o tuse astmatică se potrivesc, precum și un “nu, nu, într-adevăr, sunt bine, eu doar cer o gură de apă”.

Știi, lecția culottei este aceasta: Fii ceea ce ești. Dacă sunteți o fustă, acceptați amiația ființei dvs. importante. Dacă sunteți o pereche de pantaloni – oferta cu ea. Nu vă îndepărtați de pantaloni / gard de fustă. Nu fi un mugwump sartorial. Selectați o parte, dammite! (Culottele nu are o parte. Este totul mijlociu.)

(Sunt extrem de mult pentru a obține acest model de la eBay, doar pentru a vă asigura că nimeni nu o face. Ca acele autorități programe unde comercializează biletele de baseball pentru arme Gaze? Înțelegi de ce? Milă de a fi obligat să poarte culottes, de aceea. Rușine.)

Deci, unul mult mai mult timp pentru scaunele necostisitoare: Nu Culottes!

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook

Ca aceasta:
Ca încărcarea …

Legate de

Deci, poate că am greșit … 16 mai 2007
Viața secretă a rochiei Vol. 8 septembrie 13, 2006
Viața secretă a rochiei # 14march 27, 2008with 80 comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *