Valul de culoare ultra Violet și 5 modalități de a le purta

Posted on Categories:Uncategorized Leave a comment

Tweet.

Pin.

Reddit

Buzunar

Acest post poate include legături afiliate. Consultați Politica noastră de confidențialitate.

Pantone, autoritatea dominantă cu privire la toate lucrurile, spune că este timpul pentru o domnie puțin violet. Ultra Violet a luat culoarea titlului anului pentru anul 2018 și dacă sună puțin intimidant (nu este, este minunat!), Nu vă îngrijorați. Vă vom ajuta să intrați în canelura de tendință cu piese complet abordabile pe care cineva le poate face fără probleme.

Iubitorii de cristal și fanii astrologiei, această culoare este pentru dvs. Amplasat între nuanțele regale și violul dvs. convențional, tonul “IT” este un purpuriu albastru, care joacă în toate tendințele cosmice. Potrivit oamenilor de la Pantone, umbra complexă și intuitivă “sugerează misterele cosmosului, intriga a ceea ce stă înainte și descoperirile dincolo de locul în care suntem acum”.

Deci, dacă aveți nevoie de o anumită centrare, un anumit optimism sau un anumit planificare orientată spre acțiune în acest an, Ultra Violet ar putea fi doar nuanța să vă motivați și să vă îndreptați spre unele descoperiri mistice ale dvs.!

Cum să purtați culoarea Pantone a anului 2018

În mișcare

Pantone Laquer de unghii, $ 10, Unt Londra

Puneți o mică magie în vârful degetelor și luați ultra violete cu dvs. oriunde și peste tot, curtoazia de unt din Londra, brandul de unghii preferate.

La birou

LARK & RO Femeie fără mâneci Fit și Rochie, $ 49, Amazon

Setați atracțiile dvs. pe un izvor senzațional cu un număr de flacără și un număr de flare, care este sigur că aduceți cea mai bună energie în naveta dvs., cubicul, camera de consiliu și dincolo.

În studio

Noua balanță ritm tipărit Sport sutien, $ 30.41, backcountry

Dacă nu sunteți prea mult de o culoare gal, dar totuși doriți să intrați în proprietățile energetice ale nuanței, de ce nu se strau subtil în momentele de care aveți nevoie cel mai mult? Zilele de antrenament. Asociat cu un rezervor alb ușor, permiteți-vă un sutien de sport Ultra Violet să vă sprijine antrenamentul de top-notch.

Pentru noaptea de noapte

Bluza cu cravată, $ 29.99, H & M

Indiferent dacă sunteți afară cu acest lucru sau pe prowl cu niște prieteni, adăugați o mică intrigă la orice ansamblu cu o învelitoare în stil de mătase într-o imprimare ultra-violetă. Taisarul de risc va iubi contrastul viu dintre purpuriu și roșu cardinal care face acest pop pop.

Pe canapea

Adonna Microfleece Notch Collar Pant PAJAMA SET

Reîncărcați cu un mic netflix și răciți, jurnalizarea sau planificarea obiectivelor, curtoazie de ultra Violet. PJ-urile confortabile aduc cele mai bune tendințe ultraviolete cele mai bune la confortul canapelei tale.

Doriți să reluați versiunile anterioare ale culorii lui Pantone a anului? Verificați următoarele:

Piesele esențiale în culoarea PANTONE a anului 2016
Fall 2014 Ghid de culoare Pantone
Culoarea Pantone de primăvară 2014 merge la …
Primăvara anului 2018 Tendințe de culoare – Îți place asta

Vă rugăm să lăsați acest câmp Guvernaget Buget Fashionista în căsuța de e-mail!
E-mail *

Verificați dosarul Inbox sau spam pentru a confirma abonamentul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *