Vineri casual: ardezie curată

Posted on Category:category Leave a comment

împușcat de Michelle Tricca

Geacă, pulover, pantaloni, sandale, eșarfă: club Monaco | Brățară cu manșetă: J. Echipa (Old, oricât de asemănătoare este aici, aici, aici, aici, precum și mai multe mai jos!) | Inele: Gorjana (similar aici) | Polish: Hands – Essie (Lilacism); Degetele de la picioare-covergirl (Vio-blast) | Colier monogram: mymonogramnecklace c/o | Colier cu mai multe fire: Vanessa Mooney (similar aici) | Ochelari de soare: Stella McCartney

__________

În vacanță săptămâna aceasta, am avut șansa să trag niște ținute noi în timp ce Beachside. Aceste fotografii sunt neobișnuit de glammy/senior portret-y pentru acest blog, cu toate acestea fotograful meu cu succes Jedi-Mind m-a trântit să mă învârt în jurul acestui superb copac Banyan, fericit ca o scoică (omg plaja Puns! .

În timp ce răsfoiesc clubul Monaco înainte de a pleca spre pășuni mai verzi (literalmente), am sfârșit instantaneu încântat de combinația acestui sacou gri de ardezie și nuanța pastelată palidă de roz fard în pantaloni, precum și pulover. După cum sugerează numărul neobișnuit de imagini de astăzi (îmi pare rău pentru suprasarcină), nu pot să obțin suficient combo color – mai ales pe fundalul minunat însorit.

De asemenea, este demn de remarcat faptul că, dacă vă place aspectul neatins (văzut ultima dată chiar aici, precum și aici), inspectați aceste pulovere Club Monaco. Cămașa de mătase este într -adevăr cusută pe partea de jos a hanoracului pentru a vă asigura că împiedicați orice tip de ciorchine să nu mai stratificați, cu toate acestea, păstrați în continuare aspectul stratificat într -un mod cu adevărat lustruit, lin. Ba da bing.

Desigur, acest ansamblu relaxat este rezervat vineri relaxate la birou, precum și aceste sandale în specific pot să nu funcționeze pentru cei dintre voi în medii de lucru convenționale. Cu toate acestea, la fel ca toate postările, sper că puteți descoperi cel puțin combinația la fel de inspirată ca mine, precum și poate să o aduceți la viață într -o metodă care este a dvs., precum și potrivită în mod unic pentru biroul dvs. specific.

Vineri fericita!

P.S. Este complet posibil să arunc prudență vântului, precum și să mă angajez într-o nouă carieră ca pescar de mare adâncime (Fisherwoman?) Pentru a mă asigura că nu trebuie să mă întorc la înghețarea New York City. Am dorit doar să fie în față în legătură cu asta. Ahoy, Matey.

Cumpărați postarea:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *