Colecția perfectă cu 3 ceasuri sub 5.000 USD

Posted on Category:category Leave a comment

Ce ceasuri ați alege?
Ce ai face dacă ți s-ar fi acordat 5000 de dolari și singurele șiruri atașate de ea au fost că trebuia să construiești colecția perfectă cu trei ceasuri? Cum ați decide ce ceasuri să alegeți? Dar, mai important, ce ceasuri ați alege? Am câteva idei și am reunit două dintre colecțiile mele „perfecte” cu trei ceasuri pentru sub 5000 de dolari.

Unele reguli fundamentale

Totuși, versatilitatea este cea mai importantă, deoarece ne limităm la o colecție cu trei ceasuri. Deci, luați în considerare ceasurile care vor fi purtate în mai multe scenarii. Un ceas de rochie, ceas sportiv și un ceas de zi cu zi, acoperă toate bazele.

Deoarece și prețul este un factor, luați în considerare să mergeți în prealabil. Un ceas de lux ușor utilizat de la un dealer de renume va oferi o bătaie serioasă pentru buck.

X

10 upgrade -uri în stil pentru bărbați instantanee și ușoare

Mai multe videoclipuri

0 secunde de 5 minute, 10 secunde

Urmatorul
Garderoba capsulei pentru începători
09:22

Trăi
00:00
05:10
05:10

Chiar și cu aceste considerente, este dificil să se bazeze doar trei ceasuri. Am făcut tot posibilul. Să le verificăm.

Colecția 1
1. Seiko Spirit SARB033 – 800 USD

Încep prima colecție cu Seiko SARB033. Acesta este ceasul meu de zi cu zi aici pentru această colecție. Disponibil doar ca deținut acum, deoarece este un model întrerupt, cu un preț mediu de aproximativ 800 USD. Seiko, bineînțeles, istorie excelentă a mărcii. Designul este foarte simplu. Valoare excelentă pentru preț. Și am ales -o în mod special ca ceasul meu de zi cu zi, deoarece este atât de incredibil de versatil. La 38 mm, este o dimensiune excelentă pentru aproape orice încheietură. Este o mișcare automată. Are un caz în urmă și un cadran absolut superb. Fereastra de date este foarte practică. Brățară din oțel inoxidabil. Îmi place amestecul de oțel lustruit și periat pe tot parcursul. Este un ceas frumos care cred că arată mult mai bogat decât prețul său.

2. Tudor Heritage Black Bay 79230N – 3500 USD

Pentru ceasul nostru sport, merg cu Tudor Heritage Black Bay 79230N, venind la aproximativ 3500 USD. Acesta este un ceas foarte iubit și foarte apreciat. Carcasă din oțel inoxidabil de 41 mm. Înșurubați coroana. 200m de rezistență la apă. frumos cadran negru mat, cu indicii și mâini placate cu aur roz. Are o lunetă de scufundare uni-direcție, cu piesa de 60 de minute tipărită pe inserția de aluminiu. Mișcarea automată este calibrul intern MT5602. O varietate de opțiuni de brățară, inclusiv o brățară nituită din oțel, o curea de piele cu un fermoar pliabil sau o curea NATO. Și aceasta este într -adevăr una dintre cele mai bune părți despre un ceas de scufundare ca acesta, prin faptul că puteți crește cu adevărat versatilitatea acestuia și îi puteți oferi un aspect cu totul nou doar prin schimbarea brățării.

3. Vintage Omega Seamaster – 700 USD

Pentru ceasul nostru de rochii din această colecție, am decis să merg vintage și am ales un Seamaster Omega Vintage, care vine în jur de 700 de dolari, deși pot fi găsite cu siguranță pentru mai puțin decât atât. Îmi place acesta ca un ceas de rochie din cauza eleganței sale, datorită simplității sale și datorită dimensiunii sale. În tărâmul Seamaster Vintage, te uiți la un caz de 35 sau 36 mm. Îmi place o dimensiune mai mică a cazurilor pentru un ceas mai elegant – cred că îi oferă un adevărat sentiment de subestimare și eleganță a școlii vechi. Și cred că o piesă de epocă atunci când vorbim despre aspect îmbrăcat sau chiar un aspect formal este o potrivire perfectă.

Colecția 2
1. Hamilton Kaki Field Mechanical – 500 USD

Începând cu ceasul de zi cu zi și pentru acesta aleg mecanica Hamilton Kaki Field – acesta este H69439931 – în urma 500 USD. Un pic mai accidentat de o alegere de zi cu zi în comparație cu Saiko Sarb, dar această colecție am orientat mai mult spre o senzație casual generală, deși avem o alegere foarte clasică de ceasuri pentru rochii pentru care veți dori să vă lipiți. Totuși, acest ceas este de 38 mm – de a fi, o dimensiune foarte versatilă. Are acel mare aspect militar. Îl veți vedea mai ales pe o curea de țesătură, deși puteți adăuga cu siguranță o curea de piele dacă doriți. Un lucru de știut despre acesta este că nu este o mișcare automată, ceea ce înseamnă că va trebui să -l desprindeți, dar pentru mine, îmi place conexiunea pe care o creează efectiv ceasul între voi și ceasul în sine.

2. Omega Speedmaster redus – 2500 USD

Pentru ceasul nostru sport de aici, merg cu Omega Speedmaster redus – 3510.50 – în urma 2500 USD, deși le puteți găsi pentru mai puțin. Cronograf clasic excelent, aspect inconfundabil și extrem de versatil, deoarece arată uimitor pe atât de multe tipuri diferite de curele. Se numește „redus” din cauza dimensiunii. Profesionistul tipic Speedmaster va fi de 42 mm. Al meu, primul omega în spațiu este puțin sub 40 mm. iar Speedmaster redus este de 38,5 mm. Doar ceva de care să fii conștient. Dar dacă încheietura mâinii este pe partea mai mică și îți place Speedmaster, aceasta este o alegere excelentă la un punct de preț excelent.

3. Cartier Tank Solo – 2000 $

Iconicul rezervor Cartier completează a doua colecție. Și, ce mod de a termina! Ceasul este epitomulde eleganță și perechi la fel de bine cu un sacou sport și pantaloni, așa cum face un tuxedo. Acum, acest lucru ne -a pus chiar la acea limită de 5.000 de dolari și este puțin dificil să găsim acest ceas la 2.000 de dolari. Cu toate acestea, o puteți face dacă știți unde și cum să arătați.

Bazându -se pe un buget

Chiar și cu 5.000 de dolari, există un număr de modalități de a tăia această plăcintă cu trei. Puteți arunca marea majoritate într -un singur articol și puteți curăța cu unele opțiuni bugetare. Sau, ai putea cheltui exact 1.333,33 USD pentru fiecare și ai noroc cu banul în plus. Alegerea, în cele din urmă, depinde de tine.

Dar, aș dori să aud de la tine. Ce ați alege pentru o colecție cu trei ceasuri cu 5.000 de dolari? Sau, ai purta un ceas cu un tux?

Mulțumesc pentru lectură.

Elegant al tău,

Brian Sacawa
A vorbit stil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *