Oferte de Black Friday: Ugmonk Holiday Sale

Posted on Categories:Uncategorized Leave a comment

Vânzare de vacanță Ugmonk
Printre numeroșii artiști superbi, precum și mărcile care derulează un acord de Black Friday, Ugmonk nu ar fi putut fi cel ciudat. Tipul din spatele acestui brand, Jeff Sheldon, tocmai a introdus 7 produse noi.
Astfel, rata de reducere de 20% pe orice pe site nu este doar practică, dar este o fură majoră, gândindu -se la credințele, precum și la grija pe care o acordă în fiecare articol. Nu reușiți să nu vă amintiți să utilizați codul de renunțare înainte de checkout.
Există un stil nou „o zi la un moment dat” oferit atât atât în ​​negru, cât și în armată.

Seria este One Tee Shirts, numită „The Line Series”. Le puteți achiziționa individual sau ca un set de trei, precum și să economisiți și mai mult.

Nu în ultimul rând, într -o zi, la un moment dat ”este, de asemenea, oferit ca tipărit. Celălalt este „faceți foarte mult cu puțin”.

Sunt încântat de toate aceste produse, de calitatea lor înaltă, precum și de adevărul pe care le puteți obține la un preț special. Ceea ce sunt cu adevărat impresionat, precum și de ce sunt sigur că voi susține Ugmonk de fiecare dată când pot, este elementul caritabil al acestor tranzacții.
Fiecare produs pe care îl achiziționați va oferi 3 mese pentru tinerii din întreaga lume. Acesta este cu adevărat ceva pe care Jeff îl face cu brandul său. El este într -un parteneriat cu organizația caritabilă Rice Bowls pentru a ajuta tinerii care au nevoie. Desigur, vă puteți spori donația oricând cu suma pe care o doriți din opțiunile oferite.

0/5 (0 recenzii)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *