Ducesa în Emilia Wickstead pentru Commonwealth Broadcast

Posted on Category:category Leave a comment

Ducesa a adus înapoi o rochie Emilia Wickstead pentru filmarea unui program de BBC sărbătorește Ziua Commonwealth-ului.

Ziua Commonwealth-ului este de a doua zi de luni a lunii martie și este de obicei marcat cu un serviciu de la Westminster Abbey. Mai jos, Regina care sosesc pentru serviciul de anul trecut.

Din cauza pandemiei, în acest an există un serviciu virtual. Acesta dispune de HM, care va livra adresa ei anual Ziua Commonwealth-ului; Prințul de Wales și Ducesa de Cornwall; Ducele și Ducesa de Cambridge; și contesa de Wessex. mai multe despre discursul lui HM prin intermediul site-ului Commonwealth-ului.

Tema pentru a doua zi, „Crearea unui viitor comun“, scoate în evidență modul în care cele 54 de țări membre ale Commonwealth sunt „inovatoare, de legătură și transformarea“ pentru a ajuta la realizarea unora dintre cele mai mari obiectivele sale, cum ar fi combaterea schimbărilor climatice, promovarea unei bune guvernări și încurajarea comerț.

Aere de program de la ora locală 17, la prânz pe coasta de est. În difuzare, ducesa vorbește despre „muncă extraordinară“, efectuată de către lucrătorii din prima linie. mai mult de la The Evening Standard.

În timpul programului, Charles aduce un omagiu „determinare extraordinară, curajul și creativitatea“ a oamenilor Commonwealths în timpul crizei Covid.

Într-un extras din program, Kate și William chat-ul într-un apel video cu Dr. Zolelwa Sifumba, din Africa de Sud, un avocat pentru drepturile lucrătorilor de asistență medicală pe linia frontului.

Ducesa spune medicul: „Aici, în Marea Britanie, a existat mase de recunoaștere publică a lucrărilor restante linia frontului fac si e trist, aproape, că este luat pandemie pentru ca publicul să într-adevăr înapoi și să sprijine pe toți cei care lucrează la prima linie.“

Daily Mail rapoarte programul va fi difuzat, de asemenea, pe canalul BBC YouTube.

Acum, pentru aspectul nostru la ceea ce Kate a purtat în videoclip. Am văzut prima Ducesei purtând această rochie Emilia Wickstead în noiembrie 2019 pentru un eveniment de lansare a Situații de Urgență Trust.

Ducesa a purtat rochia în timp ce vizita casa BBC atunci când se lucrează la lansarea de oameni mici fericit în iulie 2020.

Și ea a repetat atunci când marcarea Pat de conștientizare Pierdere Săptămâna în octombrie 2020, cu un control la Institutul de reproducerii si dezvoltarii Biologie la Imperial College din Londra.

“Rochia lui Kate are„un corset subțire-montaj, îmbunătățită cu conturare darts deasupra și dedesubtul brâul, și cade la un midi-lungime A-linie fusta complet căptușite.“ (Rochia ducesei este mai mult un Hemline genunchi lungime.)

Ducesa a avut o nouă pereche de cercei. Lady friguros tweeted ele pot fi de Zara.

Chrissy a sugerat Middleton Maven pot fi această pereche de Mejuri.

O notă personală: tema de recunoștință pentru lucrătorii din prima linie este acut simțit aici, pe planeta Kate. Mama mea este în îngrijirea Hospice la domiciliu. „Amazing“ este un mod minunat de a descrie sprijin, preocuparea si abilitatea de asistente medicale și a altor membri ai personalului medical care se ocupă de ei și noi toți care sunt cu ea. Ea a iubit fiind parte din ceea ce Kate Purtau și de fiecare dată când i-aș sau vorbesc cu ea primele cuvinte din gura ei au fost, vezi „Ce face ducesa azi?“

Acesta este motivul pentru care articolul de astăzi este scurtă. Vreau să petrec cât mai mult timp posibil cu ea și poate lua, de asemenea, o pauză după ce am spus la revedere.

21Save

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *