Bazele stilului de bijuterii

Posted on Category:category Leave a comment

Tweet.

Pin.

Reddit

Buzunar

Această publică poate consta din legături afiliate. Consultați Politica noastră de confidențialitate.

Dacă aș avea metoda mea, aș purta bijuterii, o pereche fantastică de tocuri, precum și nimic altceva.
Jada Pinkett Smith.

Tendințele de bijuterii Modificarea de la an la an – Un sezon, vom vedea piese de declarație uriașe, precum și în următorul, este vorba despre subtilitate. Cu toate acestea, indiferent de tendințele spun, întotdeauna aveți idealul pentru a le privi ca sugestii, precum și nu reguli. Tendințele de bucat nu arată niciodată o lipsă de sofisticare. Dacă ceva, arată că sunteți suficient de pozitiv pentru a vă respecta propriile gusturi.

Când gusturile tale sunt off-tendință

Să spunem că vă căsătoriți, precum și ați visat de inele de logodnă de diamante negre atâta timp cât vă puteți aminti. Cu toate acestea, magazinele sunt umplute cu inele de diamante clare standard, precum și asociatul magazinului de bijuterii ridică o sprânceană la tine pentru a întreba despre diamante colorate. Ce faci? Ei bine, descoperiți încă un magazin de bijuterii pentru unul. Ca și în al doilea rând, respectați inima. Magazin pentru inel care te face sa te simti bine.

Iată chestia despre stilurile de bijuterii: Ca și în cazul hainelor, există clasicele, precum și piesele de pe tendință. Tendințele vin, precum și du-te, precum și clasicele în jurul valorii de. Cu toate acestea, chiar stilurile off-trend sunt rareori din favoare permanent. Ca și vârful culturii, precum și pantalonii cu fața înaltă, ciclul stilurilor la modă. Deci, dacă vă place un stil de bijuterii care este off-tendință, gândiți-vă la tine un trendsetter de gândire înainte – de când într-o zi, piesa va fi probabil cea pe care toată lumea vrea.

O scurtă istorie a tendințelor de bijuterii

Pentru a pune lucrurile în perspectivă, vă ajută să vă uitați la modificarea tendințelor de bijuterii peste drumul lung. În timp ce stilurile de trend pot fi atribuite unor designeri excepțional de talentați, aceștia sunt rareori un rezultat al creativității neîngrădite. În schimb, ele sunt inspirații istorice, rezultate din schimbări în societate, politică, precum și economie. Chiar aici sunt câteva teme majore în stilurile de bijuterii până în secolul XX în vremurile noastre actuale.

Edwardian.

Perioada Edwardian, numită după regele Edward of Fantastic Marea Britanie, din 1901-1915, axat pe bijuterii ușoare și delicate. Diamantele securizate de platină au fost cele mai populare. Alte pietre prețioase au inclus rubine, smaralde, precum și safire. Motivele au fost fanteziste, cum ar fi arcurile, panglicile, precum și evenimente sportive.

Art Deco.

Perioada Art Deco din 1915 până în 1935 a fost inspirată de cubism, precum și de fauvismul în artă. A fost un eveniment nostalgic al mobilierului Louis Xi, cu influențe din Orientul Mijlociu, precum și orientale. Bijuteriile au fost oarecum arhitecturale, un amestec de glamour, precum și lux, cu un indiciu de mândrie în progresul tehnologic.

Retro-modern

Perioada retro-modernă din 1940 până în 1950 a fost o reacție la al doilea război mondial. A fost conceput pentru calea ferată împotriva stilurilor de îmbrăcăminte blande ale războiului. Bijuteriile au fost supradimensionate, colorate, precum și Gaudy. Motivele precum flori și fluturi au înflorit. Accentul a fost pus pe natură, pe floră, precum și fauna, o întoarcere la Eden, o metodă de a șterge ororile războiului. Având în vedere că metalele prețioase, precum și pietrele au fost rare, pietre semiprețioase, cum ar fi citrina sau acvamarina, au fost frecvent utilizate.

Mijlocul secolului

Perioada de la mijlocul secolului 1960 până în 1970 a fost o revenire la valorile feminine, precum și eleganța, dar bijuteriile au continuat accentul pe motivele naturii – flori, viță de vie, animale, starbursts, precum și orice altceva de-a lungul acestor linii care ar putea fi lucrate plasă sau metal periat. Seturile de bijuterii potrivite au fost fierbinți. S-ar putea să purtați un motiv preferat ca o pereche de cercei, un colier, precum și o brățară.

Modern

Perioada contemporană din 1970 la timpul nostru a fost o pauză ascuțită din trecut. Desenele convenționale au scăzut în favoarea modelelor abstracte. Gemstonii în bijuterii de aur galben au devenit un suport. Proiectat transformat eclectic, boem, precum și multicultural. Dimensiunea, originalitatea, precum și complexitatea au devenit proeminente în jurul anilor 1980, deoarece multe femei au intrat în locul de muncă.

Stiluri de bijuterii clasice

Stilurile clasice de bijuterii sunt modelele verzi care trag împreună aspectele extrem de cele mai bune ale tendințelor anterioare. Ele sunt considerate capse. Acestea pot fi perle de cristal în culori cum ar fi roz, precum și corali set în aur pentru un colier de bază cu două catene. Ele pot fi pietre prețioase strânse pe un șir de argint, ușor și minunate. Sau pot fi stiluri stratificate delicate folosind piele faux. Este dificil să se definească altele bijuterii tradiționale decât să precizeze că folosește cele mai bune idei din trecut în ceea ce privește metalele, pietrele, designul, motivele, precum și căutarea eleganței.

Trending stiluri de bijuterii

Trendy Jewelr.Y, în contrast cu bijuteriile tradiționale, este mult mai fantezist, precum și este frecvent denumit în mod obișnuit bling. Credeți că colierele jangling, precum și cercei strălucitoare. O mulțime de ori, o bijuterie poate fi un amestec incongruent de opoziție – poate un amestec de mare, precum și mic, original, cât și fals, convențional, precum și scandalos. Conceptul nu trebuie să se concentreze pe estetică, totuși să ridice spiritele, precum și să-ți sărbătorească partea sălbatică. Pe scurt, este menit să fie jucăuș, un impuls de noutate. Cele mai bune dintre aceste tendințe de bijuterii progresează întotdeauna în clasice.

În acest moment, s-ar putea să vă simțiți obligați să vă definiți ca un clasicist, fie un setter de trend. Cu toate acestea, nu există nici o cerință. Doar credeți despre bijuterii în aceeași metodă pe care o credeți de haine. Uneori, vă arătați partea superioară, precum și alte vremuri, veți rosti mult mai jucători. În acele zile avansate, ajungeți la stilurile tradiționale de bijuterii. Ca și atunci când vă simțiți creativi, răniți sau chiar puțini răi, aveți distracție purtând o piesă modernă care captează acea energie.

Vă rugăm să lăsați acest câmp de buget golget de câmp Fashionista în căsuța de e-mail!
E-mail *

Verificați dosarul Inbox sau spam pentru a verifica abonamentul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *