Pulovere pentru femei Petite: Dos precum și Interdicții

Posted on Category:category Leave a comment

Spune-le prietenilor

Tweet.

Pin.

Reddit

Buzunar

Această publică poate consta din legături afiliate. Consultați Politica noastră de confidențialitate.

Pulover sunt o toamna favorit precum și discontinue, în timp de iarnă o mulțime de dulapuri pentru femei. Cu toate acestea, dacă sunteți petite, debutul stării vreme mai rece vă reamintește că pulovere sunt pur si simplu nu ca măgulitoare. E o veste mare aici, deși. Fiind Petite nu vă indică cerința de a preveni elemente, cum ar fi mai consistente pulovere cu totul. verificat pe cât și vă voi arăta exact cum să descoperi un pulover care se potrivește rama.

Shop Departamentul Petite

Nu face eroarea de a cumpăra pulovere regulate de dimensiuni. Aceste pulovere dimensiune completă vor fi la fel de bine de mare sau cat de mult pentru tine. pulovere Petite dimensiuni au în mod normal o talie mai mare, mâneci scurte, precum și mai puțin material în întreaga regiune de transport. Nu subestima aceste diferențe – rezultatul final este o potrivire mai bună, mult mai măgulitoare.

Evitați Dolman Furtune

mâneci Dolman, de asemenea, denumite „batwings“, trebuie să fie evitată dacă sunteți petite. Surplusul de material descoperit pe mâneci sunt susceptibile de a face sa arate mai mare cât și mai scurte, în loc de a avea impactul dorit al elongating corpului. In timp ce puloverele cu siguranță nu trebuie să fie strânse cu pielea, acestea trebuie să fie mulate pe corp, cu tesatura vrac minim.

Stick cu Cashmere de tip stofa

tricoturi groase au tendința de a face sa arate mai scurt cât și mai mare decât tine. Înțeleg că nu e aspectul te duci pentru. Pentru a preveni un dezastru de moda, opta pentru mai aproape de potrivire materiale pulover, cum ar fi moale, precum și cașmir separeu. Cașmir ideal poate ajuta să realizeze că aspectul cald pulover în timp ce încă afișează o figură subțire, feminină.

Alege o măgulitoare Răscroială

Pulover sunt oferite într-o gamă largă de stiluri Răscroiala care furnizează fiecare piesă un sentiment de caracter. Un decolteu universal măgulitor pentru a încerca este V-gât, care ajută să facă femeile mai scurte par mai inalt. Femeile cu figuri în formă de pară pot beneficia, de asemenea, de stiluri boatneck, care oferă iluzia de umeri mai largi, de echilibrare vizual superior precum și partea inferioară a corpului.

Cinch talie cu o curea Slabe

Cureaua ideală poate ajuta defini talie precum și a face un pulover să apară mult mai mult forma de potrivire cat si feminin. nota am spus centura ideală. stai departe de curele late, deoarece acestea fac ei scurta jumatatea superioara a corpului. Stick cu o curea skinny peste pulover. Ele sunt ideale super-trendy acum precum și extrem de buna pentru silueta miniona. Optati pentru un stil de culoare solidă pentru a face figura dvs. să apară mai suplu.

Nu trebuie să stilul de compromis pentru a purta un pulover confortabil. Alegerile ideale fac diferența între demodată precum și elegant. pulovere purta cu mândrie această toamnă precum și dragostea metoda te uiți în ele.

Vă rugăm să lăsați acest câmp de buget golget de câmp Fashionista în căsuța de e-mail!
E-mail *

Verificați dosarul Inbox sau spam pentru a verifica abonamentul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *