7 motive pe care le-am investit într-o Maestra Senreve

Posted on Categories:Uncategorized Leave a comment

1

Structura

În timp ce îmi place conceptul de o mare Slouchy porta la fel de mult ca persoana următoare, în unele cazuri, doar cerinți că punga dvs. să aibă o coloană vertebrală, știi? Pentru a fi sincer, sunt puțin peste zilele de a arunca toate necesitățile mele într-o geantă de jalopie nedorigă și rugându-mă ca laptopul meu, precum și alte efecte personale sunt încă într-o singură bucată după sloshing în toată ziua. Pentru zilele de înaltă performanță atunci când călătoriți, călătoriți, curse între întâlniri sau jonglează un infant la sugari, aveți nevoie de o geantă care are structură, oferind bunurile dvs. personale atât organizaționale, cât și de protecție. Sentreve Maestra oferă acest lucru în Spades.

2

Buzunare.

Este mai simplu să rămâi organizat atunci când sacul tău face ridicarea grea pentru tine, precum și Maestra are buzunare galore pentru a vă ajuta să faceți acest lucru. Există o mulțime de buzunare interioare (opt, pentru a fi exacte, inclusiv un manșon de laptop căptușit) plus un buzunar exterior pentru accesul simplu la necesități precum telefonul, panoul de îmbarcare, pașaport etc. De fapt, buzunarele sunt atât de abundente Ei bine, cât și bine concepuți că, pentru că are un copil, Sentreve Maestra a ajuns cu adevărat că a fost preferat “sacul de scutec”. Ceea ce mă aduce la următorul meu punct …

3

Versatilitate

Nimic nu poate face nimic. Ca și cum ai fi întrebat-o frumos, sunt destul de sigur că ți-a făcut micul dejun. Această pungă poate funcționa ca o pungă de lucru foarte lustruită, o tată practică de repornire, precum și chiar o pungă de scutece complet funcțională pentru a striga cu voce tare. Este o adevărată masterat în multitasking. În loc să achiziționați mai multe saci în mai multe scopuri, puteți cumpăra o singură maestra, precum și telefonul îl numește o zi extrem de modernă. Condoleanțele mele la sacii de ședere din dulapul tău care nu mai văd niciodată lumina zilei.

4

Piele durabilă

Dreptul, calitatea. Aceasta nu este o pungă pe care o aduceți pentru un sezon, precum și apoi donați. Sentreve oferă sacul într-o serie de culori, precum și tipurile de piele, indiferent de opțiunea dvs. (Mimosa, Pebbled, Dolce, Dragon, etc.), toate leatorii utilizate în dezvoltarea acestei pungi sunt de cea mai mare calitate, acoperită , precum și incredibil de robustă. Nu veți fi niciodată de oferit cu întindere regretabilă sau o pungă care nu se poate ridica la … știți, fiind utilizată fără a căuta instantaneu. Această pungă poate fi utilizată permanent, păstrând în același timp forma spectaculoasă, precum și aspectul luxos.

5

Patru metode de a le purta

Această pungă ar merita investiția dacă o poți purta doar într-un fel, totuși maestra poate fi folosită patru moduri. Cinci de fapt, dacă te numără, “bogat, țineți-l.” Poate fi folosit ca un sat tradițional, un tote, un corp încrucișat sau ca un rucsac, alegerea mea personală preferată pentru atunci când mă cert atât mâinile, să fie complet libere să tind nevoile HRH Colette, precum și la capriciile.6.

Picioare

Știu, acesta este un wildcard, nu? Nu am crezut niciodată că mi -ar păsa prea mult despre picioarele pungilor, însă chiar aici suntem. Senreve Maestra are picioarele metalice care ajută la protejarea atât a bazei, cât și pentru a menține geanta în poziție verticală. Picioarele par a fi un lucru mic (lol, literalmente), cu toate acestea, exact cât de de nenumărate ori te -ai luptat cu exact cum să -ți dai jos geanta de transport fără ca acesta să cadă, precum și să ai deversare? Când geanta dvs. include produse cu adevărat importante, cum ar fi laptopul, tableta etc., picioarele păstrează aceste lucruri în locație, precum și protejate. Este indicativ despre exact cât de mult credeam în stilul geantei în general – niciun detaliu nu a fost lăsat neadresat.

7

FRUMUSEŢE!

Oh, bine, este la fel uimitor. Această geantă este frumoasă. Atat de frumos. În unele cazuri, doar mă uit la el ca un foc de tabără. Nu numai că Maestra este total lustruită, precum și clasică, dar este la fel doar o frumoasă piesă de excelență sartorială. Toate motivele pentru care am investit într -un maestra Senreve menționat mai sus nu ar funcționa dacă nu aș dori, de asemenea, metoda pe care o arată această geantă. În odihnă, dacă vă aflați într-o sală de consiliu, un loc de joacă sau un pod cu jet, veți căuta rolul.

Pe scurt, sunt recunoscător la nesfârșit că am investit într -un maestra Senreve, iar motivele de mai sus arată. Dacă vedeți nivelul de calitate, îngrijire, precum și flexibilitate, o piesă de investiții, cum ar fi aceasta, veți face și investiții mai inteligente.

Mulțumesc lui Senreve pentru parteneriat pe această postare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *