Stil dublu – bikini care arată bine și face o cotă bună

Posted on Category:category Leave a comment

Tweet.

Pin.

Reddit

Buzunar

Acest bikini de la Koru este fabricat din nailon regenerat din plase de pescuit aruncate.

Sezonul de plajă este atât de aproape încât pot gusta aproape sare în aer. Iar după iarna noastră recentă, am făcut un angajament pentru mine să petrec mult mai mult timp în această vară. Asta înseamnă mult mai mult timp de îmbarcare, plutitoare, înot și relaxare într-un scaun de punte.

Acest post poate consta din legături afiliate. Consultați Politica noastră de confidențialitate.

Pentru toate aceste activități de apă și la lac, am nevoie de un nou costum. Și în acest an, cumpărături eco-friendly bikinis – costume de baie din țesături durabile prin procese de fabricare etică.

Din păcate, spațiul de baie durabil este instabil. Marcile pop-up, nu reușesc să câștige tracțiune și apoi se estompează. Da, există câteva care au putere, dar nu sunt destul de aproape.

Prețul este un aspect aici, sigur. Costumele de baie verde este în mod normal mult mai scumpă decât omologul său non-durabil. Care nu se pot schimba niciodată. Dar, sperăm, populația de oameni care sunt gata să plătească un pic mai mult pentru un costum care este bun pentru Mama Pământ va crește.

Vestea bună este că, în timp ce trebuie să fiți flexibili la preț, nu trebuie să vă clarificați stilul. Și am cinci bikini ecologice pentru a-l verifica! Bucurați-vă.

5 bikini ecologice (și brandurile care le fac)

1. Beach Beach.

Bamboo Collection Double Curep Bikini, $ 150, Beach Beach

Beach Beach este o companie canadiană care face toate costurile sale de baie din sticle de plastic reciclate. Și toate comenzile sunt expediate cu ambalaje prietenoase cu pământ realizate din materiale reciclate 100%.

Colecția include piese tipărite și solide care pot fi amestecate și potrivite pentru bikini ideale. Stilurile variază de la vârfuri de legare și fundul rugat, după cum se arată mai sus la vârfurile de triunghi și la fundul tăiat drept.

2. Mara Hoffman.

Abigail Bikini Top ($ 140) și Lydia Bikini ($ 145), Mara Hoffman

Costumele Mara Hoffman sunt construite din materiale organice și reciclate din surse receb. Compania se angajează, de asemenea, la tratamentul echitabil al persoanelor în producție – necesitând ca partenerii de producție să respecte standardele de mediu și drepturile omului acceptate la nivel internațional pentru producția responsabilă “.

Datorită vârfurilor Bandeau și a fundului cu talie înaltă, modelele de costume Mara Hoffman sunt clasice cu o senzație retro. Dacă nu vă pasă de modelul de acuarelă afișat mai sus, aveți mai multe opțiuni de culoare solidă la fel de mult disponibile.

3. KORU.

Laura Wells Moa Bikini Top ($ 50) și partea de jos ($ 50), Koru

Koru poate fi cel mai cunoscut brand ecologic în costume de baie. Costumele sunt fabricate din nailonul regenerat Econyl. Nylonul sursă provine din deșeuri de teren și ocean, inclusiv plase de pescuit aruncate.

Magazinul Koru pentru bikinis elegant și accesibil, costume de unică, costume de surf și gardiene cutanate, toate realizate cu același focalizare eco. Există chiar și o colecție curbată!

4. Reforma

Malibu Bikini Top ($ 68) și Mandalay Bikini (68 dolari), Reforma

Reforma se angajează să facă articole de îmbrăcăminte cu 75% sau mai mult din fibre regenerabile, reciclate sau din toate naturale – un standard care se aplică pentru costume de baie, precum și hainele.

Din brandurile verzi am cumpărat, Reforma are cea mai mare colecție de costume de baie. Stilurile variază de la vârfuri și funduri complet smocate până la bikinisul triunghi standard la dramatic, plonjați o singură bucată.

5. Costumele de baie de vară

Purple Peacock Top ($ 49.50) și partea de jos ($ 49.50), Summerlove Costum

Summerlove Shoywear este o companie din California care face bikini de amestec și potrivire separă de tesatura durabilă Vita cu Econyl. Linia se mândrește cu caracteristici sigur că vă place orice Bunny Beach – SPF 50 și reținerea formei extra-rezistenței fiind cea mai notabilă.

Doamnele basculante nu trebuie să se formeze la Summerlove, deoarece piesele sunt făcute pentru Bods demn de flaunt. Veți găsi fundul mic, partea laterală și vârfurile triunghiului cu încurcături într-o gamă de culori și modele.

Vă rugăm să lăsați acest câmp Guvernaget Buget Fashionista în căsuța de e-mail!
E-mail *

Verificați dosarul Inbox sau spam pentru a confirma abonamentul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *