Cum să începeți o companie de tricou în 5 pași de bază

Posted on Categories:Uncategorized Leave a comment

Cum să începeți o afacere cu tricou
Cum să începeți o companie de tricou ar putea părea ușoară și distractivă. În spatele scenei, există un arsenal substanțial de tehnici pe care ar trebui să -l știe dacă este pregătit să se lanseze în afacere. Acești 5 pași rapizi vă vor ajuta să înțelegeți unele dintre aspectele de bază ale modului de a începe o companie de tricouri care vinde modele personalizate de tricouri.
1. Faceți -vă cercetarea și planificarea
Atunci când decideți să începeți o companie care vinde tricouri, ar trebui să aveți câteva informații de bază despre industria îmbrăcămintei. De asemenea, ar trebui să aveți un plan solid al companiei, pentru a garanta un profit pentru afacerea dvs. Consultați mărcile de succes ale companiei pentru sugestii cu privire la modul în care au reușit, ar putea fi de mare ajutor. Ar trebui să vă stabiliți bugetul înainte de a decide să mergeți prea adânc în afacere. S -ar putea să aveți planuri substanțiale, dar un buget mic, așa că asigurați -vă că aveți suficiente resurse pentru a vă satisface așteptările.
2. Identificați -vă ca un brand
În primul rând, stabilirea mărcii dvs. este cu siguranță una dintre cele mai esențiale baze ale afacerii dvs., așa că trebuie să acordați multă atenție acestui capitol. Brandul dvs. reprezintă întreaga imagine și modul în care sunteți perceput de clienți.
Brandul tău ar trebui să aibă personalitatea ta distinctivă, ar trebui să fie unică, ca tine, iar un brand care are o personalitate puternică iese întotdeauna în evidență! Gândiți -vă la un nume puternic și la o linie de etichetă pentru a vă încapsula brandul într -o singură propoziție, pentru a face mulțimea să știe despre ce este vorba despre compania dvs.
Trebuie să vă dați seama de obiectivele dvs. și de piața țintă pentru a decide ce fel de modele de tricouri veți fi tipărite. Un alt lucru bun Dacă veți configura o identitate clară, puteți începe să aplicați pe programe de afiliere, cum ar fi Share a Sale

3. Creați -vă design -urile grafice
Trebuie să faceți câteva cercetări pe internet pentru a vedea cele mai recente tendințe de îmbrăcăminte, ce solicită comunitatea tricourilor. Acum, după ce ați ales ce să fiți tipărit, ar trebui să găsiți un artist grafic. În cazul în care nu sunteți un designer grafic, puteți găsi o mulțime de designeri talentați pe site-uri independente precum Guru, Elance, Odesk sau pe site-uri de competiție pentru tricouri precum DesignByHumans, Zazzle sau Ript. Puteți găsi stilul care vi se potrivește, verificând lucrările trecute ale artiștilor și angajați -le.
De asemenea, vă recomandăm cu tărie GraphicLoot, unde veți găsi oferte grafice enorme, modele de tricouri, ilustrații vectoriale, fonturi și chiar numeroase freebies

Dacă aveți un buget mai mic, puteți alege cea mai accesibilă posibilitate pentru afacerea dvs .: Cumpărați vectori fără redevențe și creați-vă propriile modele. Puteți găsi multe din care să alegeți aici: www.tshirt-factory.com. Dezavantajul este că desenele nu vor fi unice, dar trebuie să recunoașteți că este mult mai ieftin.
4. Cunoaște -ți competiția
Cu întrebarea „Cum să începeți o afacere cu tricou?” Fii întotdeauna cu ochii pe celelalte companii de design de tricouri cu care vei concura. Ar trebui să le verificați design -urile, prețurile și promoțiile lor și, de asemenea, să învățați de la ele, să nu le copiați. Dacă au succes, la fel și tu, dar trebuie să vii cu idei proaspete pe aceeași piață veche. Urmăriți cele de succes și asigurați-vă că vă prețuiți tricourile în mod corespunzător. În cele din urmă, luați în considerare costurile suportate în fabricarea tricourilor, cum ar fi materiale, imprimare și marketing.

5. Găsiți o companie de imprimare și un furnizor de tricouri goale
Puteți alege dintr-o gamă largă de companii de tricouri goale, cum ar fi Sanmar, Alphabroder, etc. Se pare că acesta va fi produsul dvs. fizic, iar alegerea dvs. se va reflecta foarte puternic asupra mărcii dvs. Există unele site-uri care acceptă modele de tricouri. Le vor tipări pentru tine la cerere. www.jakprint.com și www.storenvy.com sunt două companii de imprimare grozave.
Există o mulțime de tipuri diferite de tricouri, dar trebuie să luați o decizie bazată pe tipul dvs. de proiecte de tricouri și pe piața țintă. De exemplu, puteți opta pentru Tultex, American Apparel, Anvil, Next Level, Alstyle, Bella, Bay Island și numeroase altele. Se pare că grosimea tricoului ar trebui să fie esențială și atunci când ai ales tipul de tricouri goale. Grosimea variază de la 120gr la 200gr, iar optimul este de 180gr.

Mult noroc!

5/5 (1 revizuire)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *