Evaluarea site-ului Bonanza.com

Posted on Category:category Leave a comment

Tweet.

Pin.

Reddit

Buzunar

Revizuirea noastră: Bonanza are serios totul. Experiențele noastre anterioare cu alte site-uri de comerț electronic de e-commerce, ne-au învățat că de multe ori această multitudine de opțiuni este într-adevăr în detrimentul căutării noastre, precum și de înfricoșător.

Această publică poate consta din legături afiliate. Consultați Politica noastră de confidențialitate.

Cu toate acestea, cu primul click pe Bonanza.com, temerile noastre au zburat pe fereastră, precum și am devenit inspirat în mod neașteptat. Înțelegem că acest sunet, totuși, există ceva atât de plăcut cu privire la formatul, precum și stilul acestui site pe care nu-l mai avem nerăbdători că ne-am fi dor de produsul ideal sau să vă bombardați cu vânzări nedorite.

Este minunat de simplu. Dacă căutați bijuterii antice, alegeți clasificarea, precum și Pops un aspect curat al fotografiilor cu prețurile. Fiecare vânzător are un scor de feedback, precum și propriile sale politici referitoare la expediere, plată etc.

Da asa? Asta sună foarte mult ca eBay pentru tine? Ei bine, toate lucrurile pe care nu le place despre eBay sunt lucruri pe care le iubim despre Bonanza.

Pentru unul, sentimentul de securitate pe acest site este mult superior. Puteți chiar chat online cu un vânzător (sau cumpărător, în funcție de care sunteți), precum și întrebați-le întrebări despre produsul de vânzare. În al doilea rând, nu trebuie să înțelegeți ce căutați pentru ao descoperi. Utilizatorii produc “liste selectate manual” care sunt compilații bazate pe teme de vânzare. Acestea pot varia de la “antichități frumoase pentru casă”, la ceva absolut abstract ca “îndrăzneala roșie, precum și negru”. În cele din urmă, nu există războaie de licitare. Unii oameni iubesc această rutină de pompare a adrenalinei, dar nu o facem. De multe ori, furnizorii de pe Bonanza vă vor oferi un cost sau o ofertă plată pentru cea mai bună ofertă.

Am găsit, după ce am perserat site-ul, sloganul “găsiți oricare altceva” este adevărat. Elementele pe care le veți întâlni nu sunt cele tipice, produse de masă pe care le puteți obține în altă parte pe web. Ele sunt unice, antice (rime!), Precum și interesante.

Fiți avertizat: nu indiferent de acest site este accesibil, prin orice tip de mijloace. Am dat peste un birkin Hermes de 10.000 de dolari pe sora de mână, sacul Bonanza. Cu toate acestea, furnizorii diferiți execută vânzări de reducere, precum și există o mulțime de opțiuni pe care sunteți obligat să descoperiți o ofertă sau cel puțin ceva ce vă permiteți să vă împliniți.

Verdictul nostru: da! Fotografie-vă la o piață de purici, navigând cu articole pe care le înțelegeți că doriți în timp ce vă împiedică pe cei pe care nu ați avut nici un concept pentru dvs. Aceasta este Bonanza.

Vă rugăm să lăsați acest câmp de buget golget de câmp Fashionista în căsuța de e-mail!
E-mail *

Verificați dosarul Inbox sau spam pentru a verifica abonamentul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *