Cum să: să fie cel mai bun oaspete

Posted on Category:category Leave a comment

Tweet.

Pin.

Reddit

Buzunar

Acest post poate include legături afiliate. Consultați Politica noastră de confidențialitate.

Primăvara și vara sunt cele mai populare anotimpuri pentru a fi lovite, iar tot ceea ce romantismul poate fi dur pe o fashionista. Chiar dacă ziua dvs. mare nu este în calendar în acest an, nivelul de tensiune poate spike când weekend-urile încep să se umple cu nunți și ocazii speciale. Fotografiile trăiesc pentru totdeauna, și încercând să proiecteze stilul de oaspeți perfect, nu vine ușor sau ieftin. Soluția noastră? Salvează-ți niște probleme și bani, făcând părul tău pentru fiecare ceremonie și recepție. Tot ce aveți nevoie este câteva stiluri goale și produse Sfânta Graal. Citiți mai departe pentru scoop.

4 coafuri de oaspeți de nuntă + produsele pentru a le face să se întâmple

1. Valuri pentru nunta plajelor

Încercați să ouai texturarea părului spray, 26 USD, Nordstrom

Nu puteți merge niciodată în neregulă cu undele de plajă, cereți secretul lui Victoria. Fură semnarea semnăturii îngerilor cu o baghetă curling – alternând direcția curlului înainte și înapoi în jurul capului. Adăugați o panglică mică în față pentru a proteja orice breton sau straturi mai scurte și pentru a amplifica factorul de sirenă. Dați-vă buclele un spritz cu un spray de textură pentru volum și dimensiune, iar aspectul inspirat de mare este complet.

2. Panouri franceze pentru petrecerea de grădină

Lăsați coroanele florale la fetele de flori. Realizați același efect dulce, eteric cu o coroană împletită – până la jumătatea drumului, alegeți. Franceză împletit părul din jurul coroanei capului, lăsând două tendrile curbate din față pentru o atmosferă relaxată, perfectă.

Tresemme Flexibil Hold Hind Hairspray, 4.99 dolari, țintă

Setați aspectul cu un spray flexibil de apărare – totul ar trebui să fie moale cu acest aspect.

3. Căutarea umedă a unui eveniment negru de legătură

Pentru aspectul umed, încercați tecni artă umedă de duș strălucitor de la Loreal, $ 33, Walmart

Aduceți dramă complementară la rochiile cu lungime întreagă și aspectul formal când vă strângeți părul înapoi. Trageți-l înapoi într-un ponei scăzut, la Victoria Beckham sau lăsați-l liber ca Kendall sau Gigi! Cel mai bun cocktail de produse va funcționa pentru a menține aspectul umed și pentru a păstra lucrurile într-o noapte de dans în orele.

4. Blowout clasic pentru tribunal

Spray-ul de explozie viu, $ 24, LivingProof.com

Pentru cuplul care îi place să-l păstreze, să facă același lucru, faceți același lucru, cu o lovitură clasică. Încuietori proaspăt netezite și flipped sunt lipsite de timp fără a încerca prea mult. Blocați într-o formă mare, uimitoare, cu spray de explozie care protejează încuietori de la căldura uscătorului și deținute.

Pentru inspirație de modă mult mai multă nuntă, vedeți ghidurile noastre pentru ce să purtați la o nuntă de primăvară și ce să purtați la o nuntă de vară!

Dacă aveți alte idei de păr de nuntă pentru a le împărtăși, anunțați-ne în comentarii!

Vă rugăm să lăsați acest câmp Guvernaget Buget Fashionista în căsuța de e-mail!
E-mail *

Verificați dosarul Inbox sau spam pentru a confirma abonamentul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *