CROWSOURCING Color Opțiuni

Posted on Category:category Leave a comment

Amintiți-vă acest model?

Ei bine, am avut câteva ore de schimb aseară (Sigur, mi-a fost rău că soțul și copilul meu au fost blocați în trafic, dar nu voi lăsa să mă împiedice de la coaserea cu acel moment) și am ales să o dau a lovitură:

Și asta e la fel de departe. Care este destul de departe, cu excepția faptului că am nevoie să cumpăr tamburul de părtinire pentru margini și sunt nedeterminat cu ce culoare ar trebui să fie.

Culorile pe care le-am exclus: roșu, negru, maro, gri, verde și (Gasp) portocaliu.

Culorile mă gândesc încă la: Mustardy galben, turcoaz, albastru, roz.

Căut un fel de Palm-Beach, Lilly Pulitzer Vibe din această rochie. Ce gândești?

Iată o privire mai bună la partea centurii:

Nu am făcut buzunarele sau butoanele, evident, pentru că vreau să se potrivească cu legarea. Am zigzat o orientare orientată spre partea greșită, pentru ao rigida puțin și a menține marginile de la frământare prea mult.

Și gâtul:

Oricum, după cum puteți vedea, rochia este destul de “EH” fără tăierea părtinitoare. A coase foarte repede, totuși, care a fost frumos. Fusta va clapa cu siguranta pe masura ce mergeti, aratanand partea gresita (care pe aceasta tesatura este aproape alb), asa ca sunt practic convins ca ar trebui sa il intalnesc chestia, care ar fi atunci (bonus!) O faceti reversibili. S-ar putea să am suficient bumbac turcoaz pentru a face acest lucru, și apoi în loc de legare de părtinire, aș putea face Rick-Rack în cusătura …

Încă nu mai am idee unde vor merge buzunarele. Cred că vor trebui să fie aplicate buzunare de patch-uri după legarea părtinitoare, așa că pot obține dreptul de spațiere.

Idei? Comentarii?

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook

Asa:
Ca încărcarea …

Legate de

Abject defecțiune 15, 2006
De ce nu Plaid? 19 septembrie 2007
Lucrul în curs: gri Ruffle Dressjune 2, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *